Playstation 3
Re: Playstation 3
Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
G27 mám a štve mě, že nemá možnost sekvenčního řazení jako měla G25, jinak je o moc tižší:) Teď mám Dirt 2, super, ale není na to už skoro vůbec čas... RBR musím teda někdy zkusit, ale kdo chce realističnost ať zkusí Live For Speed 

-
To se to jezdi... ja se tam s tim peru na DS3Adriano2 píše:Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)

Chci se te zeptat, mas udelanej Vettel Chalange??? na DS3 je to na zlato nemozny

tenhle volant zas není nijak extra kvalitní, ale to odpovídá jeho ceně.. ale zas ho v testech chválili tušim na rally, kde dokázal jezdit kvalitní časy, okruhy zas nejvíc seděly G25/G27, kde na DF Pro "najeli" pár desetin.. a na ovál byl nejvhodnější Fanatec PorscheAdriano2 píše:Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)

to Juray: Live for Speed je tak isto pecka...mal som možnosť vyskúšať na zraze RBR jazdu na simulátore 301 ktorému Live for speed neskutočne pasuje a rallycross je proste paráda...na tej trati čo je aj v demoverzii je tesne po cielovej rovinke prudká pravá zákruta na šoto a nasleduje celkom slušný skok ktorý som samozrejme vždy absolvoval na "full throtle" ale 301 ma dokonale vycvičila ked som si po dopade dosť tvrdo narazil nohy
....pri druhom prejazde týmto miestom som už samozrejme nohu z plynu zložil a prešiel som to radšej pekne čisto bez skoku
...inak tie pocity na tom simulátore sú neskutočné-hlavne preťaženie a otrasy na obrubníkoch...je to pecka 

Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Tomahawk jsem 29 level , vettel se mi otevre az ve 30 temTomahawkCZ píše:To se to jezdi... ja se tam s tim peru na DS3Adriano2 píše:Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)ale jinak parada a dobra parta lidi...
Chci se te zeptat, mas udelanej Vettel Chalange??? na DS3 je to na zlato nemoznytak by me zajimalo jak to jde s DF GT???

St3nl3y ...jo neni to špička ale vyhazovat 300 euro za volant sa mi nechcelo..keby som bol nezamestnaný a mal 10 hodín denne na hranie tak by som ho vzal

A GT5 mam full , prologue je len demo
-
No na treti flek to celkem jde, dal jsem to i s Dualshockem, ale na stribro mi chybi 6 sekund... v Monze, kterea mi prijde nejlehci... nevis jestli to nekdo dal na zlato???Adriano2 píše: Tomahawk jsem 29 level , vettel se mi otevre az ve 30 temale kluci rikali ze se to da v pohde zajet do 3 fleku tak uvidim ...
fuu to nevim, ale ten Jupi co nas stale drtí
má toho redbull X1 či ako to je a hovoril že stačí do 3 miesta...ale tebe asi ide o trofeje a nie o to auto nie?

-
Jj redbulla dostanes kdyz das vsechny tri aspon na bronz... a jak rikas jde mi o trofeje...Adriano2 píše:fuu to nevim, ale ten Jupi co nas stale drtímá toho redbull X1 či ako to je a hovoril že stačí do 3 miesta...ale tebe asi ide o trofeje a nie o to auto nie?
No všiml sem si že ich máš málo
a jak urobíš tu trofej všetky auta?