Playstation 3

Co se jinam nehodí pište sem
Adriano2

Re: Playstation 3

Příspěvek od Adriano2 »

Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Reklama

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

G27 mám a štve mě, že nemá možnost sekvenčního řazení jako měla G25, jinak je o moc tižší:) Teď mám Dirt 2, super, ale není na to už skoro vůbec čas... RBR musím teda někdy zkusit, ale kdo chce realističnost ať zkusí Live For Speed 8-)
TomahawkCZ

Příspěvek od TomahawkCZ »

Adriano2 píše:Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)
To se to jezdi... ja se tam s tim peru na DS3 :( ale jinak parada a dobra parta lidi...
Chci se te zeptat, mas udelanej Vettel Chalange??? na DS3 je to na zlato nemozny :( tak by me zajimalo jak to jde s DF GT???
St3nl3y

Příspěvek od St3nl3y »

Adriano2 píše:Ja mam driving force gt a to si myslim ze je tiez super volant,chyba mu spojka a H prevodovka ale ja radim pod volantom a obcas si dopomaham sekvenciou=) a feedback je perfektna vec.hovorim Gran turismo ,preteky na 50 kol s tankovanim a prezuvanim gum na volante plus pokec cez headset je perfekny relax=)
tenhle volant zas není nijak extra kvalitní, ale to odpovídá jeho ceně.. ale zas ho v testech chválili tušim na rally, kde dokázal jezdit kvalitní časy, okruhy zas nejvíc seděly G25/G27, kde na DF Pro "najeli" pár desetin.. a na ovál byl nejvhodnější Fanatec Porsche :) ty máš Gran Turismo 5 full verzi nebo jen prologue? já dostal k ps3 okleštěnou verzi, jelikož plná ještě nebyla, tak někdy můžeme zajezdit :)
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

to Juray: Live for Speed je tak isto pecka...mal som možnosť vyskúšať na zraze RBR jazdu na simulátore 301 ktorému Live for speed neskutočne pasuje a rallycross je proste paráda...na tej trati čo je aj v demoverzii je tesne po cielovej rovinke prudká pravá zákruta na šoto a nasleduje celkom slušný skok ktorý som samozrejme vždy absolvoval na "full throtle" ale 301 ma dokonale vycvičila ked som si po dopade dosť tvrdo narazil nohy :D ....pri druhom prejazde týmto miestom som už samozrejme nohu z plynu zložil a prešiel som to radšej pekne čisto bez skoku :D ...inak tie pocity na tom simulátore sú neskutočné-hlavne preťaženie a otrasy na obrubníkoch...je to pecka ;)
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

TomahawkCZ píše:
To se to jezdi... ja se tam s tim peru na DS3 :( ale jinak parada a dobra parta lidi...
Chci se te zeptat, mas udelanej Vettel Chalange??? na DS3 je to na zlato nemozny :( tak by me zajimalo jak to jde s DF GT???
Tomahawk jsem 29 level , vettel se mi otevre az ve 30 tem :-) ale kluci rikali ze se to da v pohde zajet do 3 fleku tak uvidim ...

St3nl3y ...jo neni to špička ale vyhazovat 300 euro za volant sa mi nechcelo..keby som bol nezamestnaný a mal 10 hodín denne na hranie tak by som ho vzal :D ale takto keď ja zdím neviem 6 hodín týždenne mi uplne stačí ten Driving Force GT ...feedback ma,sekvenčku tiež tak neni problem :-)
A GT5 mam full , prologue je len demo
TomahawkCZ

Adriano2 píše: Tomahawk jsem 29 level , vettel se mi otevre az ve 30 tem :-) ale kluci rikali ze se to da v pohde zajet do 3 fleku tak uvidim ...
No na treti flek to celkem jde, dal jsem to i s Dualshockem, ale na stribro mi chybi 6 sekund... v Monze, kterea mi prijde nejlehci... nevis jestli to nekdo dal na zlato???
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

fuu to nevim, ale ten Jupi co nas stale drtí :D má toho redbull X1 či ako to je a hovoril že stačí do 3 miesta...ale tebe asi ide o trofeje a nie o to auto nie?
TomahawkCZ

Adriano2 píše:fuu to nevim, ale ten Jupi co nas stale drtí :D má toho redbull X1 či ako to je a hovoril že stačí do 3 miesta...ale tebe asi ide o trofeje a nie o to auto nie?
Jj redbulla dostanes kdyz das vsechny tri aspon na bronz... a jak rikas jde mi o trofeje...
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

No všiml sem si že ich máš málo 8-) :lol: a jak urobíš tu trofej všetky auta?
Odpovědět