VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
Re: VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
Jen ještě malé upozornění pro mimopražské, ale i některé pražské..
Křižovatka Veselská/ Kbelská je dlouhodobě rozkopaná. Nevím jak je to s možností odbočení k Tescu, ale asi bude lepší zvolit jinou trasu, než přes tuto křižovatku..
Křižovatka Veselská/ Kbelská je dlouhodobě rozkopaná. Nevím jak je to s možností odbočení k Tescu, ale asi bude lepší zvolit jinou trasu, než přes tuto křižovatku..
- Reklama
Pepino tak dej mapu kudy my vesnicani na to parkoviste dojedem, dikes 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Meli byste zajem o dovezeni predvadecky novy astry v kombiku a nejaky hezky vybave?
Opel Vectra C Caravan 1.9 cdti 88 kW Elegance `08
Ze se ptas, samozrejme ze ano, zamlouvam si prvni zkusebni jizdu, dekuji 
Hezka vybava muze byt treba COSMO

Hezka vybava muze byt treba COSMO

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dobrá tedy, neco privezu. Zrovna ted jsem jezdil s Astrou ST Cosmo 1.4 Turbo. Reknu vam panove.. na tak malej objem to jede velmi
Sry za OT 

Tak tu muzes, dehet ne kdo by ho chtel 

- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
MiN píše:Dobrá tedy, neco privezu. Zrovna ted jsem jezdil s Astrou ST Cosmo 1.4 Turbo. Reknu vam panove.. na tak malej objem to jede velmiSry za OT
tak to máš pravdu,v Merivě stejnej motor takto nejede..u Astry jeto asi jinak nastavené v jednotce či co

http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Tak tentokrát bohužel nemohu(už mám zaplacenou výstavu s čubou),tak snad na ňákej minisrázek,co Mílo?kajapro píše:Tak co kolik ustečáků už se chystá na sraz do Letňan?Pojedeme zas společně?Zase v režii a kameramana Miloshe.
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
V Merivě má ten motor menší krouťák + ten tvar toho auta, prostě je to rodinná záležitost. Mě ostatně ani minulá Meriva nebavila.tak to máš pravdu,v Merivě stejnej motor takto nejede..u Astry jeto asi jinak nastavené v jednotce či co

MiN - ten krouťák mi je záhadou, proč je u identickýho motoru rozdílný..
Milosh - od Ústí sjeďte z dálnice o sjezd dřív na Čakovice, na prvním kulaťáku doprava na Tupolevku, na druhém také doprava a jsi u Tesca..
Od jihu také o sjezd dříve směr Výstaviště Letňany, na kulaťáku třetím výjezdem na Proseckou, na světlech doleva na Tupolevovu. Po té dojet na další kulaťák, třetím výjezdem a na druhých světlech doleva k Tescu..
Ta křižovatka Veselská/Kbelská je v rekonstrukci, prý se tam neustále mění možnosti odbočování. Lepší to objet..
Milosh - od Ústí sjeďte z dálnice o sjezd dřív na Čakovice, na prvním kulaťáku doprava na Tupolevku, na druhém také doprava a jsi u Tesca..
Od jihu také o sjezd dříve směr Výstaviště Letňany, na kulaťáku třetím výjezdem na Proseckou, na světlech doleva na Tupolevovu. Po té dojet na další kulaťák, třetím výjezdem a na druhých světlech doleva k Tescu..
Ta křižovatka Veselská/Kbelská je v rekonstrukci, prý se tam neustále mění možnosti odbočování. Lepší to objet..