Nazdar. Chcem sa ťa opýtať na LEDky v interiéri. Možeš napísať konkrétny typ? Potreboval by som vymenit predné stropné svetlo za nejakú inú farbu, najlepšie červenú alebo modrú..strašne ma štve,že sa to svetlo nedá vypnúť, len ked zatvorím dvere. Ďakujemmach00 píše:Já mám na svý Zafiře s AFL v obrysovkách LEDky, ale kvůli Check Controlu musí být s rezistorem (označení CAN-BUS). LED mám i v celém vnitřku...
Taky jsem koukal na ten odkaz ale treba ty parkovacky predni je tam vyber z vice druhu tak jaky by byly vhodny vybrat.........jeste neco, kdyz se daj ledkovy zarovky do blinkru dojde k efektu ze to blikani bude "tvrdsi"? asi vite co myslim.........asi by mnelo ne?dimi píše:Musíš dát LED PRO CAN-BUS. Třeba tady http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/9 ... -2-CAN-BUS
To skúsim rozobrať. Nemáš náhodou príručku Jak na to? Nerád by som to zlámal. Dikesmach00 píše:CAN-BUS LEDky mám pouze v obrysových světlech, kde to hlídá BC. Ve vnitřním osvětlení stačí obyčejné LEDky (třeba od číňanů jako mám já).
U Zafiry jsou čtecí lampičky ve všech 3 řadách s paticí T10 - po 2ks. Ve předu (svítí při otevřených dveřích) a v kastlíku před spolujezdcem jsou ještě sufitky délky 42mm.
Veškeré toto vnitřní osvětlení a osvětlení SPZ není hlídáno BC, takže stačí LEDky bez rezistoru.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |