LED zadne svetla

Od klimatizace až po xenony
vencator

Re: LED zadne svetla

Příspěvek od vencator »

to teda nevim :) na zafire sou precejen jiny svetla :D zkus se podivat rekl bych ze by to bylo poznat :)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Reklama

yFree

Příspěvek od yFree »

mach00 píše:Já mám na svý Zafiře s AFL v obrysovkách LEDky, ale kvůli Check Controlu musí být s rezistorem (označení CAN-BUS). LED mám i v celém vnitřku... 8-)
Nazdar. Chcem sa ťa opýtať na LEDky v interiéri. Možeš napísať konkrétny typ? Potreboval by som vymenit predné stropné svetlo za nejakú inú farbu, najlepšie červenú alebo modrú..strašne ma štve,že sa to svetlo nedá vypnúť, len ked zatvorím dvere. Ďakujem :)
Astra H 110kw
dimi

Příspěvek od dimi »

Musíš dát LED PRO CAN-BUS. Třeba tady http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/9 ... -2-CAN-BUS
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

A nebo je koupis u cinanu za zlomek ceny jako ja a budou ti fungovat taky. ;)

Viz tady https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 7&start=10
mach00

Příspěvek od mach00 »

CAN-BUS LEDky mám pouze v obrysových světlech, kde to hlídá BC. Ve vnitřním osvětlení stačí obyčejné LEDky (třeba od číňanů jako mám já).
U Zafiry jsou čtecí lampičky ve všech 3 řadách s paticí T10 - po 2ks. Ve předu (svítí při otevřených dveřích) a v kastlíku před spolujezdcem jsou ještě sufitky délky 42mm.
Veškeré toto vnitřní osvětlení a osvětlení SPZ není hlídáno BC, takže stačí LEDky bez rezistoru.
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
martini

Příspěvek od martini »

dimi píše:Musíš dát LED PRO CAN-BUS. Třeba tady http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/9 ... -2-CAN-BUS
Taky jsem koukal na ten odkaz ale treba ty parkovacky predni je tam vyber z vice druhu tak jaky by byly vhodny vybrat.........jeste neco, kdyz se daj ledkovy zarovky do blinkru dojde k efektu ze to blikani bude "tvrdsi"? asi vite co myslim.........asi by mnelo ne?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
yFree

Příspěvek od yFree »

mach00 píše:CAN-BUS LEDky mám pouze v obrysových světlech, kde to hlídá BC. Ve vnitřním osvětlení stačí obyčejné LEDky (třeba od číňanů jako mám já).
U Zafiry jsou čtecí lampičky ve všech 3 řadách s paticí T10 - po 2ks. Ve předu (svítí při otevřených dveřích) a v kastlíku před spolujezdcem jsou ještě sufitky délky 42mm.
Veškeré toto vnitřní osvětlení a osvětlení SPZ není hlídáno BC, takže stačí LEDky bez rezistoru.
To skúsim rozobrať. Nemáš náhodou príručku Jak na to? Nerád by som to zlámal. Dikes
Astra H 110kw
martini

Příspěvek od martini »

http://www.a-elektro.cz/autozarovky-led ... dicem.html chci se zeptat k cemu chladic? ledky se nejak nezahrivaj ne?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Westler

Příspěvek od Westler »

Martini: LEDky ne, ale rezistor se zahriva kdyz jim prochazi proud.

Jinak muzete mi nekdo vysvetlit v cem tkvi ta obrovska vyhoda mit vsude v aute LED osvetleni? Krom toho ze to ma neprirozenou barvu, tak je od toho prd videt a v parkovackach je to velke lakadlo pro policajty. Ano, ma to mensi odber proudu, ale kdyz vezmem v uvahu co vsechno v aute odebira proud, tak o nejakym "usetreni" benzinu snad nemuze byt rec.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
JirkaF

Příspěvek od JirkaF »

Já bych to připodobnil třeba otázce "k čemu je automatická pračka, když máme valchu, nebo obyčejnou pračku?"
Alespoň pro mne je to stejný druh "problémů". Zvolím automatku protože zmáčknu čudlík a nestarám se/osadím LED a nestarám se jestli járofka svítí či ne. To už dřív uhnijou dráty, což na našich kchárách není problém... :(
Odpovědět