Zdravim,
Synchronizacia kluce je potrebna len na dialkove ovladanie odomikanie dveri - mame tam plavajuci kod - tak z toho dovodu.
Synchronizacia nema vplyv na startovanie. Ak Ti blika znak na pristrojovke a nestartuje tak mas pravdepodobne problem s imobilizerom.
Na starsich typoch Astier / vectier sa robila synchronizacia ako si napisal ... otocit klucikom a z vnutra auta zamknut a odomknut ... u nasich staci zasunut klucik a otocit ... on by sa mal sam synchronizovat.
Prajem pekny den.
Marian
synchronizace nahradniho druheho kliče a nestartuje help!
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Re: synchronizace nahradniho druheho kliče help!
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

- Reklama
Re: synchronizace nahradniho druheho kliče help!
hmmm tak to bude asi ten imobiliser je to divny je to origo klič a nechce se "chytnout" ja mam ten vystřelovaci, funguje, ale je celkem opotřebovany tak jsem si chtěl zprovoznit i ten druhej............... 

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Re: synchronizace nahradniho druheho kliče a nestartuje help!
na obou planžetach jsou stejny čisla tzn. že ty kličky jsou od novosti ,ale proč ten jeden nefacha ,když si kupuju auto tak musi byt funkčni oba ne?nebo se pletu?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Re: synchronizace nahradniho druheho kliče a nestartuje help
ja mam tiez ten isty problem dnes som vymenil baterku v kluci zasunul do zapalovania a nic kontrolka auta z klucikom blika a nejde nastartovat. treba to znova nakodovat? kluc nieje novy povodny k autu
Astra H r.v2006 1,9cdti 88kw