Osvetlenie interier
Re: Osvetlenie interier
Vylučovací metodou,při dosazení žárovky jsi zkontroloval taky stropní vypínač světel? Při závadě některého dveřního kontaktu by asi svítila kontrolka otevřených dveří, kontrolka je funkční a zhasíná při zavření všech dveří? Pak může být závada přímo v elektronickém modulu, třeba z důvodu jak píše ice1975 a potom byla úmyslně žárovka vyndaná.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
ja len dufam ze to nebude tym co pise ice...vsetko sedi pekne ziadnu cast nevidno ze by bola robena tak dufam ze nie da sa nejako zistit ci su tam airbagy?resp co odporucate...ten vypinac som skusal on off a nic stale je tam napatie..co sa tyka osvetlenia na citanie to funguje v pohode vyp zap.fak skor pomyslam na ten vypinac asi sa pojusim nejak vybrat a premerat.
nechcem zakladat novu temu tak to dam sem,
chcel som si dat do interieru poslednu sulfidku. ale ked som ju vymenil tak mi nesvietila a prestali my svietit aj ostatne. len bliknu a slabucko zasvietia o chvilku zhasnu.
a vsimol som si ze odvtedy ked odomknem tak sa mi rozsvieti budiky bez toho aby bol klucik v spinacej skrinke.
vedei by ste poradit co s tim?
chcel som si dat do interieru poslednu sulfidku. ale ked som ju vymenil tak mi nesvietila a prestali my svietit aj ostatne. len bliknu a slabucko zasvietia o chvilku zhasnu.
a vsimol som si ze odvtedy ked odomknem tak sa mi rozsvieti budiky bez toho aby bol klucik v spinacej skrinke.
vedei by ste poradit co s tim?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Me teda budiky sviti po kazdym odemceni auta a jeste sviti kontrolka IDS+
a mas tam ty zarovky vsechny stejny??

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
ano mam vsetky rovnake. 4 (3v predu a 1vzadu) mi ich svietili v pohode. ked som dal druhu do zadu tak uz nesvieti ani jedna.
IDS+mi nesvieti
IDS+mi nesvieti
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
uz so na to prisiel.
na zadnom svetle som mal stlacene koncovky kam sa zasuva ziarovka. a to ovpllivnovalo aj svetlo v predu.
uz vsetko svieti ako ma
na zadnom svetle som mal stlacene koncovky kam sa zasuva ziarovka. a to ovpllivnovalo aj svetlo v predu.
uz vsetko svieti ako ma

astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, jaká watáž je na žárovce která je v zapalovači, u ručky, nebo u zadních sedadel? vyndal jsem to, protože mi to nesvítí a na žárovkách není nic napsáno.
Je to typ W1,2W, nebo W2W? Nerady bcyh tam třeba dal tu větší, aby se to zase brzy nespálilo... Nikde jsem nenašel, jakou použít.

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE