Motor 1.3 CDTi 66 kW
Re: Motor 1.3 CDTi 66 kW
Tak do kombíku bych tu 1,3CDTI taky nechtěl, na klidnou jízdu HTB, převážně město a příměstský provoz proč ne? Druhé auto máme Astru G HTB 1,2 16V - 48 kW a stačí. Utáhne i klimu, na dálnici udělá i 140 (když jedeme k dennymu na servis). Já s tím moc nejezdím, ale dcera je schopná s tím jezdit Praha - Krkonoše za 5,5/100..
- Reklama
Ještě mám k tomuhle motoru otázku: kdy vyměnit rozvody? Mám najetou 70 tisíc, takže bych řekla, že už se to blíží...A řikám si, že je lepší někdy radši dřív, než riskovat. Díky.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tenhle motor má rozvodový řetěz, ne řemen - proto tě to nemusí zajímat, řetěz se nemění.
Ak netrepecorsaczek píše:Tenhle motor má rozvodový řetěz, ne řemen - proto tě to nemusí zajímat, řetěz se nemění.

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
jj někde sem čet že je konstruovaný na 250tis km takže pokud máš skutečných 70tis (prvních
) tak netřeba se tim zatěžovat

Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Aha, mě už to někdo řikal, že to nemá řemen, ale nevěnovala sem tomu pozornost.
A určitě to tak maj všechny motory?
Jinak, zdá se, že podle servisky ty kilometry odpovídaj, takže snad má vážně jen 70 tisíc.
A určitě to tak maj všechny motory?
Jinak, zdá se, že podle servisky ty kilometry odpovídaj, takže snad má vážně jen 70 tisíc.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Maj to všechny motory 1.3 CDTi, pak asi ještě benzínový 1.4ky a my ostatní máme smůlu.
Vlastním opel astra F caravan 1,7 TD 50 kW a uvažuji o koupi astry H caravan. Rozhoduji se mezi motorem 1,3 cdti 66 kw a 1,7 cdti 74 kW. Současný výkon vozidla mi vyhovuje, proto by mne zajímalo, jestli 1,3 bude postačující.
Na caravan by som šiel určite na vyšší výkon. Sám mám aj Fko 1,4 caravan
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan