Jaké 17" pneu letní
- vojtavojta
Re: Jaké 17" pneu letní
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
zajímavé..ale tyhle testy na okruhu je k ničemu
ať udělaj klasický testy v obyčejným provozu a pak dělaj hodnocení.
jen můj názor tak po mě neházejte kameny.

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
tak ja sa teraz rozhodujem medzi
CONTINENTAL ContiPremiumContact 5 a Bridgestone Turanza T001
Podla testu adac je ta Turanza o nieco horsia na mokru a suchu, ale zase tichsia. Hluk mi az tak nevadi takze to si bude Conti, aj ked su o 5€ drahsie.
CONTINENTAL ContiPremiumContact 5 a Bridgestone Turanza T001
Podla testu adac je ta Turanza o nieco horsia na mokru a suchu, ale zase tichsia. Hluk mi az tak nevadi takze to si bude Conti, aj ked su o 5€ drahsie.
já dneska nechal nazout Bridgestone Turanza T001 tak uvidíme v létě 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- marek291993
jazdim na continental sport contact5(225x45) a maximalna spokojnost 

Opel astra H caravan sport 1.9CDTI 88kw 8v
OP-COM
OP-COM
Ja ešte dokúpim 2ks Pirelli Cinturato P7 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- destroyer_svk
Tie Pirelli aj ked nie su novinka,maju dost vyvazene vlastnosti a aj zaujimavu cenu.
Taktiez z jazdenia na inych znackach spominane Bridgestone aj Conti SP5 su dobrou volbou.

Taktiez z jazdenia na inych znackach spominane Bridgestone aj Conti SP5 su dobrou volbou.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
tak tak, contiky co mám já na diskách jezdil od novoty vojta (5tis????) a já loni 20 přední maj ještě cca 3mm zadní tak 5
Ani mě nepřekvapilo, že Continental byl mezi prvníma. Koupil sem si zimní a naprostá paráda. Na sněhu jako přibitý. Možná jen trošku hlučnější. V létě asi budu přezouvat, tak už vím co to bude
Akorát se divím, kam se poděly ty dražší značky s kvalitou

ja mam obuto na leto 225/45/17 michelin primacy najeto cca 10tis km cca 7mm a na druhem aute 225/45/17 conti sportcontact3 najeto cca 25tis km preek cca6mm zadek cca5mm(obuto na mb-c) predtim jsem mel bridgestone turanza 225/45/17. po prvni sezone strasne stvrdly a popraskali
ted chystam na zafcu 18ky kola na ktere budu obouvat 225/40/18 conti sportcontact5
predtim jsem jezdil spoustu jinych znacek a km prubeh nic moc nebo huceli(nesnasim kdyz gumy huci)
ted chystam na zafcu 18ky kola na ktere budu obouvat 225/40/18 conti sportcontact5
predtim jsem jezdil spoustu jinych znacek a km prubeh nic moc nebo huceli(nesnasim kdyz gumy huci)
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth