Ja som včera zažil celkom srandu. Na semafór sa za mňa postavili dvaja chalani v aute, videl som v spätnom že čosi ukazujú na moje auto. Tak som si povedal, že sa im páči. Potom sa pretlačili na ďalší semafór predo mňa a som si všimol, že majú tiež GTC

No a to mňa nenechá chladného. Aj keď mám 1.6 bez turba, tak som si povedal, že snááááď bude mať slabší motor a tak že im to ukážem, ako sa jazdí

Tak som pridal, obehol som pár Fábií, z ľava, z prava, chlapík rýchlo pochopil, že sa chcem pretekať a tak sa na mňa nalepil, potom sa vytlačil do pravého pruhu, obehol ma, ale som sa na neho dotlačil a tak v 90-tke sme frčali cez tunel na Hodžovom námestí. Potom som obehol ja jeho, on mňa... a zišli sme na obchvat, a potom z obchvatu dolu za Inchebou, ak to poznáte, tak viete, že tam treba spomaliť tak na 25-30 km/h. Tak som zaradil 2, dupol som na to že sa s chlapcami rozlúčim, lebo po asi 100 metroch odbočujem. A som na to dupol, auto odpichlo, avšak keď ma ten frajer obiehal, tak som len počul ako mu bzzzzka turbo

No čo, nemal som šťastie, povedal som si. Snáď nabudúce, a so sklopenými ušami som sa utešoval aspoň tým, že jazdím 4x lacnejšie ako on

(LPG) No ale asi viete, že je to slabá útecha v tak ťažkej chvíľke