Tereza píše:Dark
Díky, ale už mě to přešlo, když vidim tu cenu, tohle fakt trochu přeháněj. Až se naštvu, tak ho vyrvu a dám si tam svý Sony, který umí všechno .
Tenhle tip zní pěkně, ale dost dobře si to neumim představit, tak pokud byste mi to někdo mohl přiblížit, byla bych ráda.
No jo, máš nový auto, tak musíš počítat s tim, že pokud něco pro něj chceš, tak za to taky musíš pěkne zaplatit
To můžeš bejt jen rád Miloshi:) mam taky r.v. 05 a rádio CD30 přitom výbavu mam myslim slušnou, taky si ten německej dědula, co to měl předemnou moch navymejšlet CD 30 mp3 škoda
milosh píše:Ja mam cd30 mp3 uz v zakladu, co to mate za chudy verze?
Pravda ze dnes radio bez mp3 je na prd, nevim proc to tam nedaj rovnou vzdyt vyroba nemuze byt o tolik drazsi
Já to měl taky naštěstí už s MP3
Juray píše:To můžeš bejt jen rád Miloshi:) mam taky r.v. 05 a rádio CD30 přitom výbavu mam myslim slušnou, taky si ten německej dědula, co to měl předemnou moch navymejšlet CD 30 mp3 škoda
Ten si těžko vypaluje doma MP3 chtěl tě asi udělat legálnim
dark píše:
No jo, máš nový auto, tak musíš počítat s tim, že pokud něco pro něj chceš, tak za to taky musíš pěkne zaplatit
Tak to je samozřejmý, ale začnu asi u těch důležitějších věcí jako třeba kola apod a nějaký rádio, který potřebuju jednou za rok (jako poslouchat mp3ky, jezdim krátký vzdálenosti po Praze) může v klidu počkat.
víte někdo cenu tady té věcičkya kat.číslo?!Bude to asi pálka
DVD přehrávač pod střechou.
7-palcová obrazovka s bezdrátovými sluchátky a dálkovým ovládáním poskytuje během cesty cestujícím na zadních sedadlech ideální zábavu. Lze jej lehce vyjmout a vzít ven (s baterií) nebo doma připojit k televizi