Jaké máte na Astře alu kola?

Tereza

Jaké máte na Astře alu kola?

Příspěvek od Tereza »

Ahoj,
mám Astru teprve krátce, koupila sem jí ale na plecháčích, což vypadá dost bídně...
Jaký máte kola na svý Astře vy? Začínám se poohlížet po nějakejch hliníkách, ale ne nic moc extra drahýho, nechci měnit gumy, takže žádný krásný nízkoprofilovky, nechám tam ty "balóny" a jen dodám disky. Ale jak tak na netu koukám do různejch konfigurátorů, nic se mi na tý Astře nelíbí natolik, abych do toho ty peníze dala. Jedině snad ty hodně paprskový disky originál Opel, ale ty sou strašně předražený. Pochlubte se, co máte na svejch holkách vy a dejte mi tak inspiraci :). Díky!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Reklama

dark
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké máte na Astře alu kola?

Příspěvek od dark »

Obrázek

Lité disky Opel Dynamic 2
"17 s gumama 215/45 - Dunlop SP Sport Maxx TT, 215/45 R17 zesílené 91 Y

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

tyto kola jsou nádherne,používaje i OPC sice v 19 ale ja je shanel v 17 ale potřeboval jsem 4*100 a to jsem bohuzel nesehnal
Opel Astra OPC
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Obrázek

:)
DPF off, SILENCER off
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

jj to je ono nadhera!!!!!!!!!!
Opel Astra OPC
Tereza

Příspěvek od Tereza »

Dark
Krásný kola a krásná barva ta modrá. Já to prostě pořád vidim, že ty originál kola na tom vypadaj nejlíp.
Já mám 195 65 "15", nevim jestli tomu výměnou disků nějak extra pomůžu, ale pro ten pocit, že nejezdim na plechovejch snad....
A na kolik tě přišly tyhle kolečka? Já sem studentka a takovehle luxus si bohužel nemůžu dovolit...
Jo a ty kola na tom GTC sou naprosto luxusní!!!
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Ty kola na tom GTC, jsou ty samí jako mám já, akorát na mojí Astře jsou 17" - 215/45 a na tom GTC jsou 19" 225/35.

Mimochodem jsem taky student :) a ty kola mě vyšli na 15 000 i s gumama. Mám je 14 dní, byl jsem si pro ně v Praze, nedávno tu byl inzerát, že je prodává jeden maník.
Tak jsem mu zavolal a on mi řekl, že mám dost štěstí, že je akorát chtěl odvést :) tak mi řekl, že jestli si pro ně dneska přijedu, tak jsou moje, tak jsem skočil do auta a za 2 hodiny jsem jel zpátky domu z Prahy na nových kolech :).
Jeden disk stoji nějak 7600 a 1 guma stála 3800, když si to vše dáš doohromady tak to fungl vyjde přes 45 000. On mi to dal jen za cenu gum, takže to dělalo 15 000 a disky mi dal zadarmo.
Jsou jako nové :) sleduj sekci Prodám - Kola a pneu, časem tam určitě narazíš na nějaký kola.

Fotky při koupi:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DPF off, SILENCER off
Tereza

Příspěvek od Tereza »

Dark
Aha, já sem je do detailu nezkoumala, prostě se mi oboje líbily :).
Tak tos měl teda pěkný štěstí, protože to vypadá nadmíru luxusně a te cena je perfektní. Jen ty 17 by na mě byly moc velký (ne teda na mě, ale na to, co je uvedený v TP).
Já sem si podobný vybrala v Oplu a tam za ten disk chtěli 4 500, ale i to mi přišlo docela dost. Mám teď jedny vyhlídnutý, ale viděla sem je jen na obrázku, je to úplně novej model, ale neumim si představit, jak to bude na tom autě vypadat..Ještě je nemaj nahraný do konfigurátoru a to stejně nevypadá tak, jak ve skutečnosti.
Do toho tématu prodej určitě budu pravidelně koukat, díky.
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

škoda že jsi z daleka ale tady v na českolipsku prodává jeden týpek kola a za všechny 4 dáš do 10 tisic i mene a to jsou funglovky....tady ma stranky taky jsem u nej kupoval....www.aluapneu.cz
Opel Astra OPC
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Tereza

Zajed si do Opla, ať ti to tam připišou, 17ky tam mít můžeš v pohodě, jen záleží odkud je to auto přitáhlý, protože Němci, Češi a Slováci tam pišou něco jinýho.
DPF off, SILENCER off
Odpovědět