Prezident Miloš Zeman a jeho novoroční projev
Re: Prezident Miloš Zeman a jeho novoroční projev
Ale diskutovat se snad muze o cemkoliv a jak to bude dal s nasi malou zemickou by melo zajimat kazdeho.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jak bylo v parodii předvolebního duelu od Jablonského na Blesku, jeden měl za sebou armádu podporovatelů na sociálních sítích a druhý na sociálních dávkách. Bohužel se ukázalo, že ta druhá je větší..
Asi tak ale ti budou prvni kdo bude za 2-3 roky nadavat jakej to je prezident.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale kluciii, prezident ma tak omezeny pravomoci, ze spis nez jemu by se melo nadavat vlade. Ta toho muze posrat daleko vic 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

U nás v práci se poněkud zvýšila intenzita hlasitosti na hale, když si všichni řekli, kdo koho volil. Taky se málem na obědě házelo talířema.
Já sem volit nebyl vůbec, protože sem neměl koho. Dál mě politika nezajimá, stejně s tím nic neudělám.

asi tak jako power, jediný kvůli komu bych šel volit byl Okamura, ale nevyšlo to