Elektrony v zimě

dark
Kontaktovat uživatele:

Elektrony v zimě

Příspěvek od dark »

Ahoj,
nedávno jsem si kupoval elektrony, můžete je vidět v sekci Club Cars u mého auta a když jsem ty elektrony kupoval tak mi ten dotyčnej řikal, že jak furt lidi všechno EKO, EKO, životní prostředí tak se už nepoužívá sůl v zimě, která elektronům škodí, že prej normálně at si tam hodim pak jen zimáky a v zimě s tim normálně jezdim, jen to mám třeba jednou týdně fabkou opláchnu a nic se tomu nestane, že už prostě sůl nepoužívají a používá se něco ekologickýho a to těm kolům už nevadí.
Ať to auto je hezký po celej rok. Rád bych to měl potvrzený od ostatních, a přijde mi to jako realný, protože jsem o tom někde už něco zaslechl.

Můžete mi to potvrdit ? Díky :)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Reklama

Kesi

Re: Elektrony v zimě

Příspěvek od Kesi »

Soľ možno nie, ale močovina, kyselina mravčia (v tekutom alebo tuhom stave) a ďalšie kovom prospešné látky. Na zimu si kúp lacnejšie disky a šetríš aj pneu od každoročného prezúvania.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

V pohodě, ale nevadí to teda elektronům ? .)
DPF off, SILENCER off
pajinus

Příspěvek od pajinus »

Blbost. Stále se solí. Jenom jde o to, že i disky jsou nyní dělaný z kvalitnějších materiálů. Já jsem ale spíš na zimu pro plecháče, např.jezdíme v zimě téměř každý víkend lyžovat a když musíš používat i řetězy, tak se nebojíš, že ti řetězy poškodí (odřou) elektrony. Navíc mám raději na zimu jen 15" 195/65.
Astra H Caravan 1,6 85kW, r.v.2008
MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian »

Zdravim,

Absolutne suhlasim s pajinus ... 8-)

Prajem pekny den.

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek
Kesi

Příspěvek od Kesi »

pajinus píše:Blbost. Stále se solí. Jenom jde o to, že i disky jsou nyní dělaný z kvalitnějších materiálů. Já jsem ale spíš na zimu pro plecháče, např.jezdíme v zimě téměř každý víkend lyžovat a když musíš používat i řetězy, tak se nebojíš, že ti řetězy poškodí (odřou) elektrony. Navíc mám raději na zimu jen 15" 195/65.
No áno ale mne 15" nevojdú. ;)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Jen mi řekněte, že elektronům když je budu v zimě jednou týdně na vabce mýt se nic nestane, to je celý co chci slyšet sakra :D :D díky...
DPF off, SILENCER off
Solik

Příspěvek od Solik »

Neboj, nic se jim nestane ;) Mám elektrony už dvě zimy a žádné poškození na nich není vidět. Důležité je, aby někde nebyl odřený lak až na kov, pak by mohl být teoreticky problém.
lopuch

Příspěvek od lopuch »

Podle me se bat soli nemusis, pokud nemas poruseny povrch(lak) disku.
Sam vyuzivam hlinikace i v zimne a zadny problem se soli nemam. Pouze na co si musis dat pozor, kdyz jezdis po silnicich, kde nesolej, ale kde pouzivaji kaminky (na horach, apod.) Kaminek je pekny previt, staci, kdyz se Ti trefi do predniho okna. Sice je mensi pravdepodobnost, ze te kaminek trefi do kola, ale urcite riziko je. Kde taky neni, ze? ;)
ASTRA H caravan 1.7CDTI

Oblíbené: http://www.skiparkcervenavoda.cz, http://www.snehoveradlice.eu, http://www.usporanafty.cz
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

JA nevim co honite krasu v zime, ja mam plechy a neresim to, na prd je to je z elektronu se blbe dostava snih kdyz je ho hodne jako treba minuly rok ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět