má smysl používat aditiva, který jsou speciálně na "čištění", když pravidelně používám VIF?
a pokud ano, tak co je nejlepší? STP, WYNN'S, EKOLUBE?
Aditiva
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aditiva
Já si na doporučení servisu koupil něco u Shellky přímo od nich v pullitrové flašce je to proti zamrzání a krystalizaci nafty, ale zatím jsem to tam nelil dneska jsem tankoval u OMV nějakou tu alpin naftu do -35st., a hlavně já do aut nikdy nic nepřidával jtak je mi to divní to tam lít, výrobci do toho taky něco lejou ne, tedy krom vody:). Ale dohnalo mě k tomu koupit to, že prý je hadička z palivové nadrže (cucák) od nezavislého topení se na podchlazení ucpává při cestě a že to v tom krystalizuje. No nevím přijde mi to divný, když loni to běhálo bez problémů v minus 25 a teď
pri minus 5 to stavkuje. Naleju to až budu brát plnou. Je možný aby se to přicpávalo u nekvalitních benzínek netankuji s common railem -jezdím na LUK, Shell, OMV, někdy vyjímky Eurooil to aditivum se jmenuje: Diesel Depresser od Shellu - je to skoro čiré, přijde mi to jak když je to Premium nafta ze stojanu:)
Co myslíte?
pri minus 5 to stavkuje. Naleju to až budu brát plnou. Je možný aby se to přicpávalo u nekvalitních benzínek netankuji s common railem -jezdím na LUK, Shell, OMV, někdy vyjímky Eurooil to aditivum se jmenuje: Diesel Depresser od Shellu - je to skoro čiré, přijde mi to jak když je to Premium nafta ze stojanu:)

Co myslíte?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
dogee píše:má smysl používat aditiva, který jsou speciálně na "čištění", když pravidelně používám VIF?
a pokud ano, tak co je nejlepší? STP, WYNN'S, EKOLUBE?

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Já včera nalil čistič rozvodů paliva od shellu; pravdou je, že v normální zemi asi nafta je vč. aditiv, ale v Čechách mě nepřekvapí nic a aditivem se rozhodně nic nepokazí...