Follow me home
Follow me home
Zdravim,
chcel by som sa spytat ohladom funkcie "follow me home".... nastudoval som si v navode ako sa da tato funkcia pouzit, ale ide o to, ze zakazdym sa to musi "zapnut" manualne, tak ma napadlo ci niekto neviete ako by sa to dalo nastavit na automatiku???
Dik
chcel by som sa spytat ohladom funkcie "follow me home".... nastudoval som si v navode ako sa da tato funkcia pouzit, ale ide o to, ze zakazdym sa to musi "zapnut" manualne, tak ma napadlo ci niekto neviete ako by sa to dalo nastavit na automatiku???
Dik
- Reklama
Re: Follow me home
Mne sa to aj paci aj je to prakticke v mojom pripade.....
Este ma napadlo.....ked pridem k autu a odomknem, tak sa mi rozsvieti interier a aj osvetli mi SPZ... je to aj na inych astrach alebo ten tipek co mam od neho auto sa trosku "hral" a nejako to nastavil????
Este ma napadlo.....ked pridem k autu a odomknem, tak sa mi rozsvieti interier a aj osvetli mi SPZ... je to aj na inych astrach alebo ten tipek co mam od neho auto sa trosku "hral" a nejako to nastavil????
S tím osvětlením SPZ to mám také, přesně jak říkáš, odemknu, podsvítí se interiér a osvítí se spz...
Já to tak mám také, interier, spz se rozsvítí a že ta spz svítí dostPB-TIGER píše:Mne sa to aj paci aj je to prakticke v mojom pripade.....

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
souhlas taky to tak mam 

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Keby to nejako sparovali aj s napr. hmlovkami...clovek pride k autu, odomkne, rozsvieti sa interier a z vonka vzadu znacka a v predu hmlovky....
Videl som to na jednej audine a ukaze to velmi pekne...
Videl som to na jednej audine a ukaze to velmi pekne...
mě se líbí jak mají teď auta, že při natočení volantu na stranu nebo dání blikače s ejim rozsvití mlhovka na té straně
už není
jj, má to i nová Fábka v lepší výbavě, taky se mi to líbí...