??
??Clona před chladič
Re: Clona před chladič
jakou značku jsi kupoval? Wahler, Vernet, Behr,...  ??
??

??
??- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Wahler

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To je sice hezký, ale mě zajímá co vše musím rozebrat/sundat, abych se na něj nejlíp dostal, jak jsem se už ptal..... 

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici

OP-COM k dispozici
Oťas pouze co jsem se dočetl  Tak nejdříve musíš odpojit baterii, pak sundat držák baterie a kryt motoru. Odmontovat přívodní hadici chladiče plnícího vzduchu k hrdlu škrtící klapky. Potom odpojit přívodní hadice i kovové potrubí od chladiče recirkulace výfukových plynů a tento chladič odmontovat, teprve potom se dostaneš k tělesu termostatu
  Tak nejdříve musíš odpojit baterii, pak sundat držák baterie a kryt motoru. Odmontovat přívodní hadici chladiče plnícího vzduchu k hrdlu škrtící klapky. Potom odpojit přívodní hadice i kovové potrubí od chladiče recirkulace výfukových plynů a tento chladič odmontovat, teprve potom se dostaneš k tělesu termostatu  Rozebrat půlku auta
  Rozebrat půlku auta  Zkus napsat RomanoviK, zda Ti neporadí jiný postup.
   Zkus napsat RomanoviK, zda Ti neporadí jiný postup. 

Tak nejdříve musíš odpojit baterii, pak sundat držák baterie a kryt motoru. Odmontovat přívodní hadici chladiče plnícího vzduchu k hrdlu škrtící klapky. Potom odpojit přívodní hadice i kovové potrubí od chladiče recirkulace výfukových plynů a tento chladič odmontovat, teprve potom se dostaneš k tělesu termostatu
  Tak nejdříve musíš odpojit baterii, pak sundat držák baterie a kryt motoru. Odmontovat přívodní hadici chladiče plnícího vzduchu k hrdlu škrtící klapky. Potom odpojit přívodní hadice i kovové potrubí od chladiče recirkulace výfukových plynů a tento chladič odmontovat, teprve potom se dostaneš k tělesu termostatu  Rozebrat půlku auta
  Rozebrat půlku auta  Zkus napsat RomanoviK, zda Ti neporadí jiný postup.
   Zkus napsat RomanoviK, zda Ti neporadí jiný postup. 
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993

Jj na 88kW motoru je ta vymena pry dost delsi
Co ten vernet termostat, bude fungovat ?
?

Co ten vernet termostat, bude fungovat
 ?
?- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Chvilku asi ano....
tak to asi nechám vyměnit, než se s tím mordovat....

tak to asi nechám vyměnit, než se s tím mordovat....

OP-COM k dispozici

OP-COM k dispozici
tak jsem nakonec koupil Wahler za 1 020,- Kč z aukra: http://aukro.cz/termostat-alfa-romeo-fi ... 43707.html

- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Dnes new termostat a vyměněn olej, je fakt, že teplota vyšplhá k 90st. a drží + - 3st.což jsem před tím neviděl....

OP-COM k dispozici

OP-COM k dispozici
Tak jsem dnes vymenil termostat 
Prvni testovaci jizda, dlouha cca 10 km, byla zajimava. Po asi 5 km jsem byl na 88 stup. coz se starym termostatem urcite nebylo.
Nicmene pri dlouhe jizde z kopce teplota klesla z 88 na 84 stupnu, takze se motor ochlazuje i s movym termostatem.
Dále se mi vratila spotreba na volnobeh na lonsky hodnoty, na 0,5 az 0,6 l/hod (kdyz měl motor prez 80 stup.). Takze loni termostat byl jeste funkcni...

Prvni testovaci jizda, dlouha cca 10 km, byla zajimava. Po asi 5 km jsem byl na 88 stup. coz se starym termostatem urcite nebylo.
Nicmene pri dlouhe jizde z kopce teplota klesla z 88 na 84 stupnu, takze se motor ochlazuje i s movym termostatem.
Dále se mi vratila spotreba na volnobeh na lonsky hodnoty, na 0,5 az 0,6 l/hod (kdyz měl motor prez 80 stup.). Takze loni termostat byl jeste funkcni...