Za co utrácíte?
Re: Za co utrácíte?
No jenže když pošleš peníze an spoření, tak jsou zcela jistě utracené
Tedy alespoň na příštích pár desítek let.

- Reklama
Tak rozhodne lepsi je dat napr do stavebka nez nechat na ucte kde stejne do dalsi vyplaty nevydrzi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja osobne nesnasim vselijaky penzijni pojisteni nebo jak se tyhle produkty jmenujou
A neskutecne sem alergickej na pojistovaky, kteri maj akorat nauceny pulhodinovy fraze aby kazdymu vnutili ten svuj samozrejme nejlepsi produkt, pricemz je ze vseho nejvic zajima jen jejich provize. A po sjednani pojistky po nich neni vidu ani slechu
Jak mi nekdo s timhle vola nebo jen napise, nebo nedej boze zacne nekde u piva povidat, tak se mi votevira kudla v kapse
Pokud investovat, tak ja jedine do nemovitosti 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jen tak ze zvědavosti ... to investování do nemovitosti, si představuješ jak ? (koupit byt, barák a splácet hypotéku ????)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, pružiny Weitec -35/20 
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

Cos koupil?davea píše:Nedávno jsem si udělal radost novým kolem - neúměrně drahé mým schopnostem...
No tak jednoduse koupit treba nejakej zajimavej pozemek. Samozrejme ne na hypoteku, ale za hotovy 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
CUBE XMS - celopéro, ale vyměnil jsem už za Rock Machine BlizzardNerez píše:Cos koupil?davea píše:Nedávno jsem si udělal radost novým kolem - neúměrně drahé mým schopnostem...
Tak to je slušná hračka a řádně drahá

za "tuning" auta už moc utrácet nechci
takže peníze vrážím do cestování, lezení po skalách a nově se zajímám o paraglide a střelbu
kromě toho se příští rok žením, musím něco našetřit a z toho plyne jemné pnutí mezi stavem financí chutí utrácet
takže peníze vrážím do cestování, lezení po skalách a nově se zajímám o paraglide a střelbu
kromě toho se příští rok žením, musím něco našetřit a z toho plyne jemné pnutí mezi stavem financí chutí utrácet