GID a záložkové zobrazení
Re: GID a záložkové zobrazení
a nakolik to přijde takové přidání jednoho řádku u auta bez navigace? třeba u RomanaK?
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pepane, takže já to budu mít.... ? 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

-
- Kontaktovat uživatele:
800 Kč a je to včetně češtiny/slovenštiny do GIDu. Bohužel rádia typu CD30/MP3 nejdou programovat, takže při přepnutí na češtinu, bude pár textů rádia v italštině. Samozřejmě je možné nechat nastavený jazyk na němčině či angličtině.pmo píše:a nakolik to přijde takové přidání jednoho řádku u auta bez navigace?
ano, pokud budeme GID počešťovatFrydex píše:Pepane, takže já to budu mít.... ?
Pridat zalozku umi i OPCOM sam jsem to nastavoval (s pomoci Pepase) clenovi Juray.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně, ale klukům jde o upgrade zobrazení displeje GID – viz. fotky od Frydex na předchozí stránce. Starší GID displeje od SiemensVDO zobrazovaly pouze dva řádky (dojezd a aktuální spotřebu) a novější displeje zobrazují řádky tři (navíc ještě průměrnou spotřebu). No a existuje metoda, jak udělat upgrade SW displeje, kterým se změní dvouřádek na třířádekmilosh píše:Pridat zalozku umi i OPCOM sam jsem to nastavoval (s pomoci Pepase) clenovi Juray.

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.... 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw

Dvouzáložkové menu s CID a CD30MP3, na CIDu to tedy evidentně jde...
http://www.youtube.com/watch?v=20kuvfOIL4I
http://www.youtube.com/watch?v=20kuvfOIL4I
Premyslel jsem nad tim, ale nema to podle me smysl.
Ted nemam zalozky a vidim naraz info z radia, dojezd, prumerku a aktualni spotrebu.
Se zalozkama uvidim na jednom okne jen radio a na druhem jen BC
Kdby to aspon pak v dane zalozce zobrazovalo vic informaci, jako treba u radia stanici, nazev songu, nebo u MP3 interpereta, album a song, ale ono to zobrazuje informaci stejne, jen do dvou oken.
Ted nemam zalozky a vidim naraz info z radia, dojezd, prumerku a aktualni spotrebu.
Se zalozkama uvidim na jednom okne jen radio a na druhem jen BC

Kdby to aspon pak v dane zalozce zobrazovalo vic informaci, jako treba u radia stanici, nazev songu, nebo u MP3 interpereta, album a song, ale ono to zobrazuje informaci stejne, jen do dvou oken.