Opravy karosérií metodou PDR

Co se jinam nehodí pište sem
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Opravy karosérií metodou PDR

Příspěvek od Oťas »

Máte někdo zkušennost v okolí Ústí nad Labem, kdo kde to dělá?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Opravy karosérií metodou PDR

Příspěvek od milosh »

Co jsem videl v autosalonu na prime tak to byla snad jen v Praze firma.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Halis

Příspěvek od Halis »

http://www.vinicars.cz

-osobní zkušenost žádná-
Opel Zafira B, Z19DTH, 2006

Obrázek
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Jj na vinicars jsem koukal a maj pobočku v AUTO B.E.K. s.r.o., tak se tam zkusím poptat.

V nejhorším zkusím Prahu jsem tam dost čato, ale většinou pozdě odpoledne......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
cidla

Příspěvek od cidla »

http://www.karosar.cz/
http://www.doktor-dulek.cz/

tady máš ještě další. Kde všude mají pobočky nevím tak mrkni. Byl jsem na školení těhle oprav, dělaly to zrovna vinicars. Dá se opravit až 95% míst na karoserii tak že to nepoznáš. ;)
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

díky.... 8-)
OP-COM k dispozici
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

já mam zkušenost s firmou karosar.cz, v prvním případě sem tam byl s astrou G, jeden ďůlek byl u hrdla nádrže zřejmě od pistole a druhej větší byl na zadním víku od obráceně nasazenýho stěrače když mi dělali folie, cena za obě 500kč a výsledek 100%, nešlo poznat že tam něco bylo

druhej případ muj van H, tam bylo asi šest případů, bohužel ani u jednoho ďůlku nebyl výsledek 100%, naopak tak 50% a horší, cena asi 4000kč, vyhozený peníze, pán ale než by řekl že to nejde, že to chce nalakovat tak se v tom rači den šťoural a dával mi planý naděje aby ze mě vymámil peníze, dvě "opravovaný" místa začly hned první zimu hnít, taky jeden ďůlek úplně vynechal ale započítat ho nezapomněl, já si toho bohužel všiml až doma (50km) a už sem tam kvůli tomu nejel

takže bych řekl že na hodně malý poškození ok, jinak vyhozený peníze a lak vás stejně nemine
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

No já jsem na to zvědavej, co mi na to řeknou.

Mám ďolíky mezi hagusem a dveřma když mi spadlo kolo z držáků a zůstalo viset za řemínky.

Vlastní blbostí - dávám kolo na střechu a v tom zazvoní tel., kolo jsem založil do držáku a vyndal tel., mluvím a jednou rukou utahuju řemínky, pak zavěsím tel. ale neutáhl jsem tu tyč co drží rám kola, usednu a rozjíždím se ....v tom rána jal z děla do střechy a okamžitě mi zapálilo co se stalo a s hrůzou vystupuju, abych se podíval na škody.....naštěstí to není nic velkýho cca 3cm dlouhý důlky od středů předního a zadního kola, není to ani moc vidět, ale já o tom vím a to mě sejří, tak to nechám ať to skouknou a řeknou co je lepší, jestli to kitnout, nebo to opraví PDR metodou.

Na youtube jsou o tom docela dobrý videa, tak mě tato metoda zaujala
Naposledy upravil(a) Oťas dne 03 zář 2012, 22:34, celkem upraveno 3 x.
OP-COM k dispozici
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

odkaz na tu firmu karosar.cz to je v mnichove hradisti tusim uz jsem na to taky koukal..osobni zkusenost ale zadnou nemam..
Opel Astra OPC
cidla

Příspěvek od cidla »

to Vojta: Hodně bude záležet kdo to dělá a jaký má zkušennosti. Zrova tohle člověk musí dělat denně aby to měl v ruce. Jestli jsi narazil na nějakého nováčka třeba :roll: . Já co jsem viděl tak i ránu gumovým kladivem vytáhli aniž by bylo něco znát. Jen nesmí být v plechu zlom to pak už nejde.
Odpovědět