Příspěvek
od Georgeisin » 21 srp 2012, 14:47
To si kupoval z tohodle inzerátu, který tu na fóru nějakou dobu vysel? Nájezd a motor sedí. Posílal jsem to totiž kámošovi jako zjímavej kauf. Ještě, žejí nevzal, pokud je to tedy ona.
Nabízím k prodeji svoji vymazlenou Astru H kombi 1,9 CDTI 88 kw r. V. 2005 najeto 186 000 km, stk + em do 10/2013. Auto je v supr stavu s veškerým servisem.Auto nebylo nikdy bouráno a je velice zachovalé, v autě se nikdy nekouřilo. Na autě jsou nové rozvody + vodní pumpa, termostat, nové vířivé klapky sání na motoru, olej + všechny filtry, před cca 15000 km nové brzdy, nová autobaterie, stabilizační tyčky servis za cca 35000 Kč – vše mohu doložit učty.
Výbava – 8 x airbag,6-ti rychlostní převodovka, 2 x origo klíč s dálkou, všechna okna v elektrice + zrcátka, světelný + deštový senzor, ASR + ESP + ABS, couvací senzory, odnímatelné tažné zařízení, origo rádio s navigací v češtine, denní svícení, přední mlhovky, multifunkční volant, tempomat, palubní počítač, klimatizace - nově doplněna a vyčištěna, handsfree NOKIA, zatmavená zadní okna s atestem. Jsem druhý majitel vozu a mám ho tři roky.Na autě nic nebouchá,nevrže. Neprodávali by jsme, ale potřebujem s rodinou větší auto.Tankována jen kvalitní nafta + aditivum VIF.Výměna oleje + vzduch filtru vždy po 15000 km. Auto není vybaveno FILTREM PEVNÝCH ČÁSTIC.
CENA 112 000 kč – RYCHLÉ JEDNÁNÍ SLEVA. K autu mám ještě spoustu doplňků - origo střešní nosič,koberečky,alu kola,zimní pneu,mám nové všechny filtry-nafta,vzduch,kabinový,olejový a 5 litrů origo oleje Opel na další výměnu,nebudete muset nikde nic schánět až bude potřeba.Cena není pevná.Na další dotazy rád odpovím a pošlu i více fotek.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW