Příspěvek
od oblhut » 27 črc 2012, 20:49
No právě tohle a nejen tohle jsem měl s tou jejich zárukou na mysli.Navíc já si nemůžu pomoct,ale prakticky v každým Korejci,hlavně v těch Hudlajech vidí plagiát.Např nový i40,to je hlavně zezadu a v interieru poslední Mondeo combi jak vyšitý,Nebo poslední Santa Fe,co se dělalo,to je komlet kopie Tuarega atd.Třeba se to zdá jen mě,nevím.Každopádně i30 jsem si v autosalonu nechal předvést komplet a můj dojem,to auto je ošizený už z dálky natož zblízka.
A když slyším co bys chtěl za 300tis,no nevím,ale pro mě je 300tis pořád 300tis a ty peníze bych za to nedal.
V žádným případě si nemyslím,na rozdíl od některých lidí,že Opel a jedině Opel je super auto a vše ostatní stojí za hovnajs,to ani omylem.
Co se týká koncernu,samozřejmě taky mají svoje chyby,to je bez debat,ale za dobu mojí přítomnosti na tomto foru jsem zjistil,že zde panuje místy až pro mě nepochopitelná nevraživost vůči jejich produktům,že se raději do větší debaty nepouštím,zřejmě to nemá smysl,ale o to nejde.
Prostě jsem chtěl říct,že osobně bych si Korejce nekoupil,za ty peníze raděj ojetý a klidně i stočený jiný v podstatě jakýkoliv auto.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw