Predni svetla s cockami (+ angel eyes)
Predni svetla s cockami (+ angel eyes)
Mam nyni na aute klasickou stribrnou verzi svetel a jednak se mi moc nelibi (dal bych prednost tmave vyplni) a jednak mi moc dobre nesviti. Vcera jsem jel v noci zpatky z Lednice do Prahy a fakt jsem nebyl moc spokojenej s tim jak moje Astra sviti. V posledni tretine se navic spustil slusnej dest tak se to jeste znasobilo. Ja vim da se to asi dost vylepsit lepsima zarovkama (mam tam nejspis porad ty originalni), ale rikal jsem si zda to nepojmout radikalneji.
Druhy extrem samozrejme je sehnat nekde xenonovy lampy a vsechny ty prknotiny okolo, ale nejsem asi zatim pripravenej na takovy utok na penezenku, takze hledam nejakou zlatou stresni cestu. Obecne se setkavam s nazorem ze "cockova svetla" lepe smeruji svetelny tok tak jsem trochu hledal a nasel tyhle svetla pro Astru H:
http://www.k-tuning.cz/2830/predni-svet ... omove.html
Tady je to na aute (ignorujte ty mracitka):
http://img155.imageshack.us/img155/7311/pict0429am7.jpg
Cena neni tak hrozna, potkavacky jsou posazeny na vnejsi strane auta (narozdil od xenonovych svitilen), coz se mi libi. Jsou to cockovy verze, jako bonus navic maji efekt andelskych oci (coz u me ale nehraje tak dulezitou roli ale beru to jako zajimave plus). A dale si rikam ze kdybych tam nekdy dal xenonovy zarovky, asi to nebude za cockami tak bit do oci a take by to nemelo tolik oslnovat protijedouci auta. Esteticky efekt uz jsem zminil.
Takze co myslite?
Druhy extrem samozrejme je sehnat nekde xenonovy lampy a vsechny ty prknotiny okolo, ale nejsem asi zatim pripravenej na takovy utok na penezenku, takze hledam nejakou zlatou stresni cestu. Obecne se setkavam s nazorem ze "cockova svetla" lepe smeruji svetelny tok tak jsem trochu hledal a nasel tyhle svetla pro Astru H:
http://www.k-tuning.cz/2830/predni-svet ... omove.html
Tady je to na aute (ignorujte ty mracitka):
http://img155.imageshack.us/img155/7311/pict0429am7.jpg
Cena neni tak hrozna, potkavacky jsou posazeny na vnejsi strane auta (narozdil od xenonovych svitilen), coz se mi libi. Jsou to cockovy verze, jako bonus navic maji efekt andelskych oci (coz u me ale nehraje tak dulezitou roli ale beru to jako zajimave plus). A dale si rikam ze kdybych tam nekdy dal xenonovy zarovky, asi to nebude za cockami tak bit do oci a take by to nemelo tolik oslnovat protijedouci auta. Esteticky efekt uz jsem zminil.
Takze co myslite?
Naposledy upravil(a) majkp dne 23 dub 2009, 12:28, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Presni svetla s cockami (+ angel eyes)
Určitě bych doporučil přišetřit na origo xenony, protože svítí parádně. O dost líp než třeba xenony na Octávce II. 

Re: Presni svetla s cockami (+ angel eyes)
Jo urcite to je varianta, ja jen zkoumam zda jedina...
Nasel jsem par dalsich fotek vyse uvedenych svetel. Standardne maji zlute podsviceni (prvni fotka), ale ten chlapik pry vymenil zarovky za LED diody, takze se to zmenilo lehce do modra (ostatni fotky). Zarovky normalne H7 halogenovy.

Nasel jsem par dalsich fotek vyse uvedenych svetel. Standardne maji zlute podsviceni (prvni fotka), ale ten chlapik pry vymenil zarovky za LED diody, takze se to zmenilo lehce do modra (ostatni fotky). Zarovky normalne H7 halogenovy.

Re: Predni svetla s cockami (+ angel eyes)
Moje zkušenost s čočkovýma světlame není zase tak dobrá - čočka totiž tak přesně rozptýlí světlo, že pak vznikne velice ostrá hranice mezi světlem a tmou - a to je pro mě hodně nepříjemný, připadá mi že na určitý kus sice vidím skvěle, ale za tou plochou nevidím vůbec, takže jakoby jedu do tmy. Čočky jsem měl v Corse a už bych je nechtěl. Ohledně těch neoriginálních Angel - Eyes jsem nic dobrého neslyšel, né vždycky jsou dobře zpracované, vlhnou a často jsou i špatně napasovatelný na auto. Kdybyses rozhodl pro nejjednodušší variatu - originály, ne xenony a tmavý vnitřek, tak bych možná nabídl výměnu za moje světla. Ještě bych to promyslel, ale pořád koketuju s myšlenkou, jestli se mi ty celostříbrný nelíbí víc 

Posledni dobou vidam hodne aster v moji svetle stribrne barve, ktera maji narozdil od mojich stribrnych svetlometu tmave a cimdaltim vic se me to libi. Jentak mimochodem by me zajimalo, podle ceho se urcuje jestli na to auto pujdou tmave, nebo stribrne sveetlomety, protoze to byva u stejne barvy ruzne.
Nicmene nikde se nedaji sehnat zadne informace od lidi co to maji. Skoro nikdo to na Hacku nema.
Ja bych to chtel kvuli tomu, ze se me libi (andelskej krouzek bych ale odpojil). Ale svitit bych v tom chtel halogenem. HIDky bych si tam maximalne odzkousel vecer na zahrade a pokud by to s nima svitilo hodne hezky, tak bych ze nejdriv zajimal o dodelani ostrikovacu a naklapeni.
Bohuzel nekteri lidi na foru astry g tvrdili, ze to sviti s halogenem vyrazne hur, nez originaly. Pokud by se tady nasel nekdo kdo to ma a byl schopnej treba nafotit jak to sviti, tak bych byl hodne vdecny.
Nicmene nikde se nedaji sehnat zadne informace od lidi co to maji. Skoro nikdo to na Hacku nema.
Ja bych to chtel kvuli tomu, ze se me libi (andelskej krouzek bych ale odpojil). Ale svitit bych v tom chtel halogenem. HIDky bych si tam maximalne odzkousel vecer na zahrade a pokud by to s nima svitilo hodne hezky, tak bych ze nejdriv zajimal o dodelani ostrikovacu a naklapeni.
Bohuzel nekteri lidi na foru astry g tvrdili, ze to sviti s halogenem vyrazne hur, nez originaly. Pokud by se tady nasel nekdo kdo to ma a byl schopnej treba nafotit jak to sviti, tak bych byl hodne vdecny.
Jak uz tady psal Vojta tmavy origo lampy se davaly na hacka zezacatku pak novejsi modely dostaly celostribrne, od r 2007?
me se teda libi ty tmavy, jelikoz chci tmavy auto tak aby to ladilo.
AE nedoporucuju hezke na pohled ale sviti to fakt blbe, origo je vzdy lepsi.
me se teda libi ty tmavy, jelikoz chci tmavy auto tak aby to ladilo.
AE nedoporucuju hezke na pohled ale sviti to fakt blbe, origo je vzdy lepsi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj před faceliftem černý po faceliftu stříbrný, vyjímka je xenon/bi-xenon ty sou vždy černý a nebo některý "sportovní" výbavy maj černý světla i po faceliftu
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No podle mého názoru je to dáno taky výbavou. Kamarád si koupil Hčko v základu a dostal černé světla a já si koupil Enjoyku a mám světla v chromu nebo co to je.x-father píše:Posledni dobou vidam hodne aster v moji svetle stribrne barve, ktera maji narozdil od mojich stribrnych svetlometu tmave a cimdaltim vic se me to libi. Jentak mimochodem by me zajimalo, podle ceho se urcuje jestli na to auto pujdou tmave, nebo stribrne sveetlomety, protoze to byva u stejne barvy ruzne.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
ja mam taky enjoy a mam černy xenony
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Co já vím, tak do faceliftu byly vždycky černý, rozdíl mezi xenonem a obyč. byl v bílý nebo oranžový žárovce blinkru. Od faceliftu je standard stříbrná, černý zůstaly xenony a obyč. černý se ještě dávali do verze Sport.