)
  )Astra Caravan by Smileboy
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra Caravan by Smileboy
Tak jsem udělal update nějakejch fotek, abyste mě na silnici poznali - marně o sobě hledém info v rubrice "Potkali jste něčí Háčko" (nebo jak se to jmenuje  )
  )

)
  )Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Neviem si predstavit ze pozriem do spatneho zrkadla a vidim tam ciernu placku  nevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?
 nevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?

nevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?
 nevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to je v pohodě, ono je to totiž zavíracíjour píše:Neviem si predstavit ze pozriem do spatneho zrkald a vidim tam ciernu plackunevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?
 Když to zavřeš, ani nevíš, že tam něco je. Je teda pravda, že když vezeme prcka, tak je to puštěný skoro pořád a to se musim koukat spíš do postranních zrcátek, tady přes tu "krávu" toho moc nevidim
 Když to zavřeš, ani nevíš, že tam něco je. Je teda pravda, že když vezeme prcka, tak je to puštěný skoro pořád a to se musim koukat spíš do postranních zrcátek, tady přes tu "krávu" toho moc nevidimOpel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Skúsil si jazdiť z dodávkoujour píše:Neviem si predstavit ze pozriem do spatneho zrkadla a vidim tam ciernu plackunevadi to vo vyhlade, da sa na to zvyknut?

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

Nechápu lidi, co si lepí na dveře auta jména děcek a podobně. Čekám, že to bude časem pokračovat jménama čoklů a později možná oblíbené hračky, kdo ví.

clasic III car. 1.6

- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
 a copak např. ti, kteří mají 12 dětí.......
  a copak např. ti, kteří mají 12 dětí.......  

Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy. 
FOTO GALERIE - můj "mazel"

- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Znáš to, proti gustu..Georga píše:Nechápu lidi, co si lepí na dveře auta jména děcek a podobně. Čekám, že to bude časem pokračovat jménama čoklů a později možná oblíbené hračky, kdo ví.

To už je skoro na autobus a na autobus už se 12 jmen vejdeRadovan píše:a copak např. ti, kteří mají 12 dětí.......

Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
HEHE jojo.  

Ale naši kolegové tady na fóru co mají Zafiry, tak na tohle už kandidují, tam se jim (když mají 3. řadu sedadel) vejde 5-6 dětí. A to by bylo auto oblepený dokola. Je ale fakt, že po silnicích tohle hodně vidím na autech. (jména děcek). Některý samolepy jsou i hezký a člověk se na silnici i zasměje.

Ale naši kolegové tady na fóru co mají Zafiry, tak na tohle už kandidují, tam se jim (když mají 3. řadu sedadel) vejde 5-6 dětí. A to by bylo auto oblepený dokola. Je ale fakt, že po silnicích tohle hodně vidím na autech. (jména děcek). Některý samolepy jsou i hezký a člověk se na silnici i zasměje.
					Naposledy upravil(a) Frydex dne 18 črc 2012, 21:13, celkem upraveno 1 x.

Důvod: necituj poslední příspěvky

Důvod: necituj poslední příspěvky
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy. 

- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak na auta se dávaji různý samolepky alá "Nelep se mi na prdel, nejsem Tvoje stará" atd... Řek bych, že jména děcek jsou v tomhle ohledu nejmíň provokativní:) Na druhou stranu - fakt nesnášim, když se mi někdo přilepí na kufr, pro tenhle případ jsem kdysi na slevomatu viděl takovou destičku s ledkama, která se přilepila na zadní okno, u sebe vepředu jsi měl ovládání a dle momentální nálady jsi mohl řidiči za sebou ukázat, co si o něm myslíš - bylo tam srdícko, fakáč, smajlík... To bych možná i někdy využil 

Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
mě by se pro takový případ líbila vysouvací basebalová pálka.  

Naposledy upravil(a) Frydex dne 18 črc 2012, 21:13, celkem upraveno 1 x.

Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..

Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..