Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Moc pekny
Jen jim kluci nemecky ukazte ze Opel umi delat auta a ze neni jen VW apod. 
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Mě se nelíbí a celkem nechápu co tím Opel sleduje. Prostě Fiat 500 a Mini to není a nebude, navíc ze všeho nejvíc mi to připadá jako auto pro gaye. I na některý holky mi přijde hodně přeslazený. Rád bych se mýlil, ale tohle opravdu žádný "sukces" nebude. Navíc jsem úplně nepochopil jakým designovým směrem se u Adama hoši vydali, ze všeho nejvíc to připomíná slepenec kde čeho od Opla a nových malých francouzů
....a to se Opel Mokka tak povedl
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Jinak můj souhlas. Na druhou stranu se snažím porozumnět Oplu, že chce mít taky nějaké malé auto, aby se o něm neříkalo, že je nemoderní a nemá "kompletní modelovou nabídku" tj. včetně současné tzv. IN malé řady - piďi aut.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Hoši je normální, že po nastartování studenýho motoru např ve 12 stupních je cítit benzín? cca půl minuty než se zahřeje trošku? ale venku ne vevnitř ..
power2: to je teda kravina na entou... uz me zacinaji simrat vidle, bylo by potreba vykydat
Zpřísnění dohledu na stavem vozidel se ale nesetkalo s pochopením především v Německu. Tamní autoklub ADAC označil častější kontroly za okrádání. Podle jeho představitelů počet nehod způsobených technickými problémy představuje zanedbatelný zlomek oproti těm, které zaviní nedodržování předpisů a řízení v opilosti.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Však polovina zákonů neni pro naše bezpečí a blaho, ale pro okrádání
Hoši jak se jmenuje v Rakousku a Italii natural 95?
V Rakousku Super 95 ale v It netusim 
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
aha, ja chci tankovat za villachem na benzínce BP jenže to je něco jako naše shell maj tam akorá BP ultimate nebo co.. ale nikde super 95 není