Zabezpecenie vozidla proti odcudzeniu
Zabezpecenie vozidla proti odcudzeniu
Zdravim Vas!
Chcel by som si overit jednu vec. Reklamoval som u dealera OPEL ze mi na Zafire B nefunguje tato funkcia, nakolko bola spomenuta v prilozenej pouzivatelskej prirucke. Po vypnuti zapalovania a otvoreni a zatvoreni dveri som 2x aktivoval zamknutie na dialkovom ovladaci. Tym by sa mala aktivovat tato funkcia a nemalo by sa dat z vnutra orvorit auto. No mne sa stale da otvorit.
Servisny technik sa vyjadril, ze v moje auto tuto funkciu nepodporuje. Neviem co mam mu verit, nakolko nevedl ako mi ma naprogramovat denne svietenie.... po precitani tohoto fora som si priamo vyziadal mod 5. ... Takze taku mam doveru. Vie mi niekto potvrdit, alebo vyvratit jeho tvrdenie?
nekamenujte ma na ze mam vymenit servis .... toto vsetko este riezim v ramci popredajnej relkamacie.
Jedna sa o ZAFIRU B 1,7CDTI 92kW . rok vyroby 2011, Modelový rok 2012
Chcel by som si overit jednu vec. Reklamoval som u dealera OPEL ze mi na Zafire B nefunguje tato funkcia, nakolko bola spomenuta v prilozenej pouzivatelskej prirucke. Po vypnuti zapalovania a otvoreni a zatvoreni dveri som 2x aktivoval zamknutie na dialkovom ovladaci. Tym by sa mala aktivovat tato funkcia a nemalo by sa dat z vnutra orvorit auto. No mne sa stale da otvorit.
Servisny technik sa vyjadril, ze v moje auto tuto funkciu nepodporuje. Neviem co mam mu verit, nakolko nevedl ako mi ma naprogramovat denne svietenie.... po precitani tohoto fora som si priamo vyziadal mod 5. ... Takze taku mam doveru. Vie mi niekto potvrdit, alebo vyvratit jeho tvrdenie?
nekamenujte ma na ze mam vymenit servis .... toto vsetko este riezim v ramci popredajnej relkamacie.
Jedna sa o ZAFIRU B 1,7CDTI 92kW . rok vyroby 2011, Modelový rok 2012
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabezpecenie vozidla proti odcudzeniu
Je to funkce "deadlock". Opravdu je tohle jen příplatková výbava a pokud nemáš v autě příšlušné zámky a elektroistalaci, tak je zámek jen jednoduchý a fuguje jen na jednu polohu a tím pádem jde zevnitř auto otevřít... Na rozdíl od Astry G (Zafiry A), které to měly standardně.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw

Urcite to bylo k alarmu. Ale nevim jak v pripade Open&Start..
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
A tiez to ma nieco spolocne s funkciou "uzamknutie po rozjazde" ?
Lebo ani tuto funkciu mi nevedia naprogramovat. TECH2 vypisoval "nedostupne" pri tejto polozke.
Lebo ani tuto funkciu mi nevedia naprogramovat. TECH2 vypisoval "nedostupne" pri tejto polozke.
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
pm24 píše:A tiez to ma nieco spolocne s funkciou "uzamknutie po rozjazde" ?
Tohle jsem jsem po technikovi v Oplu taky. Vždy si věděli sami rady a vše mi vždycky přesně udělali. (naposledy záložkové menu --> mám 2 dny MKJ od PepaSe

Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Zamykání po rozjezdu podporovaly REC centra jenom u prvních modelů Aster (rok 2004) a pak už ne. TECH 2 identifikuje REC a podle toho buď naprogramuje funkci, nebo vypisuje položku jako nedostupnou. OP-Com ale je schopen naprogramovat funkci vždy. Asi jej identifikace REC moc nezajímá. Po na programování této funkce OP-Comem je zamykání funkční ale TECH 2 stejně pořád vidí položku jako nedostupnou.
Open & Start má vždy zámky plně obsazené a taktéž jsou obsazeny komplet kabeláže (jiná varianta se nedělá). Takže i kdyby neměl Dead Lock (zatím jsem se s takovou kombinací nesetkal) půjde to naprogramovat.
Open & Start má vždy zámky plně obsazené a taktéž jsou obsazeny komplet kabeláže (jiná varianta se nedělá). Takže i kdyby neměl Dead Lock (zatím jsem se s takovou kombinací nesetkal) půjde to naprogramovat.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
díky Romane. I pro mě je to přiučení-se.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
Tlačítko zamykání na palubce mám a OP-COMem jsem si zamykání po rozjezdu naprogramoval snadno ... Takže tím to asi nebude .. 
EDIT: tak oukám, že už RomanK reagoval ...

EDIT: tak oukám, že už RomanK reagoval ...

EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006