Jak už jsem psal, naprogramováním přítomnosti UHP podle návodu na MKJ dostanu záložky tři a jedna bude prázdná.
GID a záložkové zobrazení
Re: GID a záložkové zobrazení
Ach jo
Návod na MKJ znám
Tam ale není napsáno, jak dostat dvě záložky tak jak je to na fotce v prvním příspěvku.
Jak už jsem psal, naprogramováním přítomnosti UHP podle návodu na MKJ dostanu záložky tři a jedna bude prázdná.
- Reklama
-
PepaS
- Kontaktovat uživatele:
to je taková malá záhada
. V nastavení GIDu má na vzhled zobrazení vliv pouze typ rádia a přítomnost UHP. Nastavením přítomnosti UHP to nebude, to bys měl jednu záložku prázdnou, takže jedině nastavením nějakého rádia (CD30/CD70/DVD90 to ale nejsou)… a je taky možné, že na fotce je displej se starší verzí SW, např. GD55, který ještě nepodporoval UHP.
Na můj GIDu GD59/83 jsem dvou-záložkové zobrazení nikdy nedostal…
Na můj GIDu GD59/83 jsem dvou-záložkové zobrazení nikdy nedostal…
-
PepaS
- Kontaktovat uživatele:
ty dvě záložky jsou asi vidět při nastavení rádia na CDC40 Opera - viz. foto z auta s Operou
Jo, to bude ono - mám dojem, že v tom autě, ze kterého je ta moje první fotka, byla myslím Opera.
Tak už je to jasné
Tak už je to jasné
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětlí mi někdo, tohle ? Atom tady dal fotku svojeho GIDu, kde má na záložce BK, tři řádky (dojezd, průměrnou, okamžitou spotřebu)
A já mám jenom dva řádky... (dojezd, okamžitou spotřebu)
To se dá nastavit OpComem ?
Je dvojriadkový a trojriadkový a myslím že to zmeniť nejde 
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, sem myslel, že když to je grafický displej, tak si to rozloží jak potřebuje.. 
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Mám tiež dvojriadkový 
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
-
PepaS
- Kontaktovat uživatele:
změnit to jde
. Je to stejné, jako u CIDu. Lze udělat upgrade SW displeje z verze GD59 (GID s dvouřádkovým zobrazením) na verzi GD83 (GID s třířádkovým zobrazením). V rámci programování češtiny/slovenštiny se tak stává automaticky. Samozřejmě není problém udělat upgrade SW displeje i pro majitele vozů bez navigace.