Nejde Klíma
Nejde Klíma
Čaute všetci včera som zistil že mi prestala ist klimatizacia ktorá den predtým bezproblémov išla, dnes som stále skúšal no stále nič. Tak som navštívil tunajší servis a po odčerpaní vyčistení vakuovaní a opetovnom napustení mi urobili diagnostiku a zistili že mi odišiel kompresor. V prvom rade by som rád vedel či je to normálny postup a po druhé čo s tým. Nový bude pravdepodobne neskutočne drahý alebo sa mýlim? alebo mám hladať nejaký z nabúraného? čo by ste mi odporúčili. Dakujem za odpovede
Opel Astra H 1,7 CDTI 74 kW
r.v. 2005
r.v. 2005
- Reklama
Re: Nejde Klíma
a odešel kompresor nebo jenom spojka kompresoru ??
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ten chlapík sa specializuje len na cistenie a doplnanie teda ma na to len stroj a inak robi pneuseervis takze trebalo by to dat este do servisu rozobrat?
r.v. 2005
r.v. 2005
no chtělo by to zkouknout. co je tam za problem to ze se nespustí kompresor klima muze byt hodně duvodu.. pojistka,spojka kompresoru,čidlo tlaku klimy, nebo prazdny system. atd. nemusi to byt rovnou kompresor..
nechci z tebe dělat blbce ale uz několikrat se mě stalo že si lidi stězovali že jim nejde klima(jedna se o "automatickou klimu" a nějak si zaply eco mod. tim že prostřednim kolečkem klima kdyz zmacknes dostaneš se do menu klimy. a neměli zaškrtnute AC..
ale nevim jestli maš automatickou nebo manualni..
nechci z tebe dělat blbce ale uz několikrat se mě stalo že si lidi stězovali že jim nejde klima(jedna se o "automatickou klimu" a nějak si zaply eco mod. tim že prostřednim kolečkem klima kdyz zmacknes dostaneš se do menu klimy. a neměli zaškrtnute AC..
ale nevim jestli maš automatickou nebo manualni..
http://www.danceradio.cz:)
Mam automaticku a v poriadku beriem tosak nie su vsetci mudry ale toto viem a tiez viem ze systek je plny teraz a neunika z neho nic takze kompresor to bude urcite teraz uz Len prist ja to co?musim to dat pozret a vies mi poradit priblizne aj ceny okolo ktorych sa pohybuju jednotlive diely?dik
r.v. 2005
r.v. 2005
zajed si do servisu a nech si zkontrolovat civku (elmag. spojka) kompresoru. jestli tam jde napeti, pripadne promerit tu civku.
me nespinal kompresor a byl mi nabizen novy, chteli me obrat... nakonec stacilo jen vymenit tu civku za 2k
me nespinal kompresor a byl mi nabizen novy, chteli me obrat... nakonec stacilo jen vymenit tu civku za 2k
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
tak dnes som bol v servise a je to presne v tej cievke ze komresor nezopne ale napatie tam ide aspon teda tak myslim ze to hovoril. A mám ponuky na komresor aj pouzitý aj nový. Co mám teda spraviť?co by ste odporúčili
r.v. 2005
r.v. 2005