Astra J sedan
Re: Astra J sedan
Ak by urobili este verziu liftback, tak na 99 percent by to bolo moje dalsie auto.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Skor by som povedal, ze Hyundai-KIA kopiruje astru. Bolo to vidno aj pri starom cee-d (kopia H) a novom (kopia J). Korejci kopiruju vsetky europske znacky a este sa tym chvalia. Staci si precitat nejaky promo clanok na novy cee-d: interier podla Golfu, podvozok podla Focusu a dizajn, ktory nazyvaju fluidic, tak ten je podla Opla! (ten dizajn uz ale nepriznavaju)Nerez píše:Zadní světla jak z Hnujdaje, mně se to moc nelíbí
Kazdopadne mne sa ten sedan velmi paci, viac ako konkurencia a verim, ze ked spravia liftback, tak by som si ho kupil ako dalsie auto.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
v dnešním množství aut už se těžko hledá originalita a často se najde část podobná jinému vozu a nejde jen o korejce
No fakt je, ze když se podíváš na novej Ceed, tak je to fakt kopie Astry - ne v detailech, ale ve všech základních křivkách.
Možná trochu kacířský názor, obzvlášť na tomhle fóru, ale Ceed je spíš vylepšená Astra J Seděl jsem už v obou a v Ceedu jsem se, bohužel, cítil mnohem líp. Opravdu hodně povedené auto.
Tak ještě aby ne, když udělají "kopii" o 3 roky mladší
To jenom Opel nikdy nedokáže na trh uvést auto, který by aspoň na chvíli, než konkurence představí svoje novinky, vyhrávalo testy.
To jenom Opel nikdy nedokáže na trh uvést auto, který by aspoň na chvíli, než konkurence představí svoje novinky, vyhrávalo testy.
Háčko v minimalně jednom německým testu porazilo Golfa V
http://www.auto.cz/astra-1-6-twinport-v ... test-17099
http://www.auto.cz/astra-1-6-twinport-v ... test-17099
Vyzerá veľmi dobre, ale nepáči sa mi, že oproti Háčku zmenili riešenie uchytenia veka batožinového kufra. Opel tu použil síce jednoduchšie a lacnejšie riešenie ale strašne nepraktické, keď úchyty zaberajú priestor v kufri
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)