GID a záložkové zobrazení
GID a záložkové zobrazení
Mám dotaz, zda je možné s rádiem CD30MP3 nastavit GID přesně tak jak je na fotce, tj. se dvěma záložkami - jde to s tímto typem rádia?
Pokud si zapnu v displeji přítomnost UHP, budou tam záložky tři a ta třetí bude prázdná. Na této fotce jsou však záložky pouze dvě.
Pokud si zapnu v displeji přítomnost UHP, budou tam záložky tři a ta třetí bude prázdná. Na této fotce jsou však záložky pouze dvě.
Naposledy upravil(a) sauce dne 19 čer 2012, 11:16, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: GID a záložkové zobrazení
co viem, tak sa to da spravit, robi sa to cez opcom a tam si mozes zapnut zalozkove menu
Astra G 1.4 16V X14XE
Melo by to jit nastavenim displaye na mobilni portal pritomen. Ale me treba muj GID nejde programovat ani opcomem 08/2010.
Jenže pokud naprogramuju přítomnost mobilního portálu, tak tam budu mít záložky tři 

A která je to přesně položka?Lake292 píše:co viem, tak sa to da spravit, robi sa to cez opcom a tam si mozes zapnut zalozkove menu
Nastavoval jsem to clenovi Juray 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nevím co se ti na tom líbí. Mě to pěkně sere. Kdybych neměl MKJ tak bych to nedělal ani náhodou. Víc informací tam mít nebudeš a teď to más pěkně všechno najednou a nemusím překlikávat atd.
A je to ve variantní konfiguraci displeje? Podělíš se o to, jak se ta položka jmenuje? 

Pepas promine - http://www.pepas.cz/wp-content/uploads/ ... 1_LAST.pdf hned na začátku tam je jak to nastavit.