Příspěvek
od Westler » 13 kvě 2012, 13:54
Mam dosluhujici Symbian a rad bych koupil neco novejsiho s Androidem ICS, displej mezi 3,7-4,3 palce, rychlym procesorem pro obcasny brouzdani na netu a co nejvetsi moznou baterii. Prosel jsem spoustu ruznych recenzi, clanku a nabidek, nicmene vyber je omezeny (coz jsem necekal). Po dukladnem zvazeni mi na musce zustaly nasledujici modely:
• HTC One V - idealni velikost, mam strach o baterii (jen 1500mah), bohuzel jen 1 jadro (browsovani s flashem je trhane) na 1ghz a nema gorillu
• HTC One S - parametry ok, velmi vykonny, ale omezena vydrz a baterii nelze vymenit, cena uz celkem vysoka a navic bude dostupny az v cervnu
• Motorola Razr Maxx - zatim se neprodava, baterie 3300mah v telefonu prijatelne velikosti, mam strach z te znacky, radsi bych neco overeneho
• Samsung Galaxy SII - velmi rychly, lze vymenit baterii za 2000mah pri minimalnim narustu velikosti, ICS ma po upgradu, minusy jsou celoplastove telo (coz by nemuselo tolik vadit, protoze nosim vzdy tel. v pouzdre) a hlavne ze je vic jak rok stary (to mi vadi, protoze bych rad u nej zustal 2-3 roky)
Uvitam vase rady a pripominky. Pokud vas napadne dalsi model splnujici moje kriteria tak sem s nim, ale pochybuju ze neco takoveho existuje. Sony Xperia se mi nelibi - ani software, ani vzhledove a fora jsou plny stezujicich si uzivatelu na aktualizace na ICSko, takze ten nechci.
Pokud nekdo mate Galaxy SII, napiste mi jak douho je schopny vydrzet na jedno nabiti BEZ pouzivani wifi a 3G, tj pouze volani a sms... nedokazu to odhadnout - 2dny? 4? tyden?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"