Zafira 2006 ,19dti 88kw Cosmo
Re: Zafira 2006 ,19dti 88kw Cosmo
Nestartoval bych to už jen kvůli té staré naftě 

BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
- Georgeisin
Tak sem dneska ohledně něčeho volal do servisu, kam jezdím několik let. Zeptal jsem se i na tu dva roky starou naftu. Majitel servisu mi doslova řekl, že nevidí důvod, proč by si to nemohl zkusit natočit a proč by to němělo chytnout přes kabely. Pak prý nejprve k pumpě a natakovat plnou a poté servis.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
No a ohledně toho servisu se zmínil i co je za potřebí...aby mi třeba v jiném servisu nenamluvili,že je potřeba udělat to a tamto......aby natáhli cenu 

V prípade benzínu je to to isté. Už po pol roku sa benzín degraduje.vencator píše:Jestli ma bioslozku tak bude "zalepenej" nech to odtahnout a udelej generalku, kapaliny, brzdy, vycistit nadrz, vymenit palivovej filtr, (lepsi nez ten mazlavej sajrajt natahnout do vstrikovacu)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tady nejde o samotnou naftu, cista nafta vydrzi, ale tady jde o ty bioslozky v ni. Ony tvorej takovou zvlastni lepkavou hmotu, ktera ti zanese filtr a v horsim pripade se dostane do vstrikovacu a muzes jim dat papa. Vem si jak jsou ty motory choulostivy na kvalitu nafty, to je prave kvuli vstrikovacum...Georgeisin píše:Tak sem dneska ohledně něčeho volal do servisu, kam jezdím několik let. Zeptal jsem se i na tu dva roky starou naftu. Majitel servisu mi doslova řekl, že nevidí důvod, proč by si to nemohl zkusit natočit a proč by to němělo chytnout přes kabely. Pak prý nejprve k pumpě a natakovat plnou a poté servis.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
No EKOLÓGIA. Aby mali kde družstevníci predať repku ktorú pestujú čím ďalej na väčšej výmere. Za chvíľu budeme žrať z repky aj chlieb. Nech žije EU 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan