zajímave..přečtete si!!!!!!
Re: zajímave..přečtete si!!!!!!
...chápu riskantní pronásledování masového vraha, ale ohrožovat nic netušící lidi kvůli troubovi co "jen jel rychle" je podle mě hloupost.
- Reklama
A ten co jede "jenom" rychle ty lidi ohrožovat může no problemo?
Rádobyvykutálenýpodnikatel co jede 250 těžko zastaví nějakému maníkovi s plácačkou a předvolání co mu přijde se akorát vysměje.
Jak je chcete trestat chytrolíni? Ty prasáty jsou jediná věc, která má v této republice alespoň nějaký respekt ať už chcete nebo ne
Rádobyvykutálenýpodnikatel co jede 250 těžko zastaví nějakému maníkovi s plácačkou a předvolání co mu přijde se akorát vysměje.
Jak je chcete trestat chytrolíni? Ty prasáty jsou jediná věc, která má v této republice alespoň nějaký respekt ať už chcete nebo ne

Jenze oni nejezdi rychle, ze by snad nekoho stihali, ale proto, ze takhle oni proste meri.Nerez píše:Ono těch případů, že někdo nezastaví je víc, než si myslíš. Jen ne všechny končí honičkou.
R36 musi aspon na chvilku jet za merenym vozem stejnou rychlosti, aby rychlost namerili. Protoze uz je kazdy zna a dava si na ne pozor, tak se snazi prekvapit ridice zezadu, avy si jich nevsimli.
Proste stoji skovani nekde u dalnice a sleduji provoz. Kdyz sem jim zda, ze nekdo projel okolo rychle, tak chvilku pockaji, aby je ridic nevidel v zrcatkach jak najizdi na dalnici a pak se za nim rozjedou. Aby ho dojeli, pac ma uz treba kilometr naskok, tak to ohuli na vyrazne vetsi rychlost a rychle ho dojizdeji. Jakmile ho dojedou, tak zpomali na jeho rychlost a zmacknou cudlik. Po ujeti nastavene vzdalenosti (minimalne 100m) to vyplivne rychlost a oni si ho zastavi.
Rychla jizda bez majaku a jeste vyssi rychlosti nez prestupce je tedy bezna praxe. Nejde o stihani nekoho ve vysoke jizde, kdo jim odmita zastavit.
Ja teda pokazdy, co jsem videl jejich zasah, sem jel bud par aut za nima nebo pred nima, a vzdycky vyjizdeli z pravyho pruhu, jen kdyz nas, kteri jsme jeli tachometrovych 140, nejaky auto predjelo. Ne nebezpecne a ne presprilis rychle. Nemam s nima problem, nevadi mi.
Je pravda ze ta bouracka mohla dopadnou hur nez dopadla. Ale nebudme prilis pedantni a budme realisti. U nas proste nefunguje uzavreni dalnic, jako napr. v Nemecku, nebo vemu li extremni pripda USA. A co ma teda ten policista v te chvili delat. Nechat to auto ujet?? Jak ma vedet ze mu to ustreli v zatacce?? Kdyz autu, ktere pronasleduje, to neustrelilo??
Jo a jeste k tomu zakonu, vzhledem k tomu ze Policie je statni utvar, zakony tvori vlada a u nas je to kocourkov, tak bych na to zneni zakona nespolehal. My taky nedodrzujeme striktne zakony.....
Je pravda ze ta bouracka mohla dopadnou hur nez dopadla. Ale nebudme prilis pedantni a budme realisti. U nas proste nefunguje uzavreni dalnic, jako napr. v Nemecku, nebo vemu li extremni pripda USA. A co ma teda ten policista v te chvili delat. Nechat to auto ujet?? Jak ma vedet ze mu to ustreli v zatacce?? Kdyz autu, ktere pronasleduje, to neustrelilo??
Jo a jeste k tomu zakonu, vzhledem k tomu ze Policie je statni utvar, zakony tvori vlada a u nas je to kocourkov, tak bych na to zneni zakona nespolehal. My taky nedodrzujeme striktne zakony.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Treba u pronasledovani v honickach plati jasne pravidlo, ze pokud je riziko zraneni okolnich civilu/policistu vysoke, tak radsi nechaji zlocinc ujet.
Nebo se tu snad nekdo domniva, ze dopadnout a pokutovat pirata co jede 160 po dalnici je dulezitejsi, nez neci zivot, nebo zdravi?
A to ze nemol tusiz, ze mu to ustreli je blbost. Za neprizpusobeni rychlosti okolnostem by kazdy z nas byl odpovedny, takze i on. Tobe by nekdo odpustil, ze si nemh tusit, ze ti to ustreli? Vzdy je zodpovedny ridic, at uz je to policisa, nebo civil.
Pokud polda videl, ze neni bezpecne jet takovou rychlosti, tak mel pronasledovani ukoncit. Smyslem neni dat pokutu za rychlost i za cenu zraneni/zivotu.
Nebo se tu snad nekdo domniva, ze dopadnout a pokutovat pirata co jede 160 po dalnici je dulezitejsi, nez neci zivot, nebo zdravi?
A to ze nemol tusiz, ze mu to ustreli je blbost. Za neprizpusobeni rychlosti okolnostem by kazdy z nas byl odpovedny, takze i on. Tobe by nekdo odpustil, ze si nemh tusit, ze ti to ustreli? Vzdy je zodpovedny ridic, at uz je to policisa, nebo civil.
Pokud polda videl, ze neni bezpecne jet takovou rychlosti, tak mel pronasledovani ukoncit. Smyslem neni dat pokutu za rychlost i za cenu zraneni/zivotu.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pokud dokonale nezná jízdní vlastnosti auta (a kor tak silného), ve kterém jezdí a nemá ho "pod kůží", tak v něm nemá co dělat - nemůže se přece spoléhat na chování auta před sebouvencator píše:......Jak ma vedet ze mu to ustreli v zatacce?? Kdyz autu, ktere pronasleduje, to neustrelilo??.....

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nemyslim si ze to auto nemel pod "kuzi" urcite s nim nalital dost. Uznavam ze to je jeho chyba, to sem kkazdopadne rict nechtel. Ale podle me na ne zeshora dost tlacej, aby vydelavali co nejvice a tak zachazeji i za hranice vyssi bezpecnosti na ukor dopadeni pachatele...
Ostatne, proc pokazde prezentuji, kolik passaty vydelaly penez....
Ostatne, proc pokazde prezentuji, kolik passaty vydelaly penez....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
aby lidem dokázali, že to nebyla zbytečná investice a že si nepořídili hračky na hraní ....vencator píše:...Ostatne, proc pokazde prezentuji, kolik passaty vydelaly penez....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vy mě tu bavíte....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

mě taky. Zrovna včera jsem měl tu čest se světle modrým Passatem, když mě na D1 u Devíti křížů (kde je 100km/h) předjela černá X6 a troufl bych si říct že jela tak 150. Já si Passatu všiml na krajnici, ale jak tu už někdo psal, Passat počkal a až po nějaké době vystartoval a vydal se za X6. Pak jsem jen viděl jak ji staví na krajnici a já měl velice dobrý pocitFrydex píše:Vy mě tu bavíte....

už není