jsem tu novy
Re: jsem tu novy
Kožený s ovládáním nabízím, kdybys měl zájem. Najeto na něm jen asi 16 - 17 tis 

- Reklama
založ si své téma v club cars, vlož fotky at můžem pochválit a říct co by se mohlo doladit 

Taky nechápu, proč si rovnou nekoupil VW, mohl si ušetřit čas, práci a penízehombre_71 píše:tak to je fak hodně podstatná úprava, bez toho se snad ani nedá jezditsasa22 píše:....mám v plánu prekopat osvětlení palubovky ale jej jsem.tady na to koukal nebude to jednoduché a samotnému se mi do toho moc nechce

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo Ochcávku 

no to snad nee na zelene...ja by som bral biele a cervene rucicky to by bolo cool,ale najvac asi opc hehe
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Jak pisu jestli mas zajem tak dej echo a neni to do HK daleko. Tento nebo pristi tyden dopoledne pro me idealni cassasa22 píše:Tak s připojením by mi pomohl kamarád ale mám strach s rozebiranim všech plastu,vypinacu a ostatních věciale.každá řada dobrá

ASTRA H 1.6 85KW