ale tady je názor strašně jednoduchý: "dej tam originál pětipaprsky 10 02 158 7,5Jx18" " mě třeba ty kola přijdou naprosto hnusný, ale tady z nich všichni učůrávají, tak teď babo raď
hombre_71 píše:Vyber si co se ti líbí a na názory místních se vykašli. Je to tvoje auto, nikdo z fóra v něm s tebou jezdit nebude. Tady je taková móda prosazovat originály, ale ty bohužel nejsou vůbec "originální". Vyber si prostě kola který tě nejvíc osloví a od nikoho si do toho nenech kecat, hlavně ne od "cizích" lidí z internetu. Korunu (ojro) ti na ně nikdo místní nepřidá tak nemá nejmenší právo ti do toho plkat
....maximálně se zeptej partnerky
uplny suhlas
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tak ako su tu zastanci benzinu alebo dieslu tak je to aj s kolesami (diskami) - vzdy budu dva tabory.
V prvom rade si uvaz kolko chces do toho investovat (predpokladam ze uvazujes nad 16") a zacni hladat vsetky dostupne moznosti.V podstate suhlasim bez vyhrad s hombre_71 - dolezite je co sa Tebe paci a na co mas.
Ja som podobnu dilemu riesil pred rokom a tiez som sa rozhodol podla seba.A inak tu var.c.3 urcite nie...to su tie Dotz Hanzo ci ako sa to vola a to ked vidim na nejakom aute (najcastejsie Golf alebo Octavia) ... tak
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex Škoda Felicia 1,3 GLX