jsem tu novy
jsem tu novy
ahoj zdravím Oplaky:) jsem tu nový a moc se mi tu líbí;).Chtěl bych na své Astre provest pár úprav a hledám někoho se zkušenostmi aby mi kdyžtak mohl pomocí nebo poradit:)
- Reklama
Re: jsem tu novy
ahoooj vitam ta tu u nas..aku astru mas__ motor rok,kombi sedan ci? ake upravy chces realizovat..trosku sa rozopiis

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
No jistěěě, fotky, karoserii, motor, rok výroby... všechno sem!:)
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Mám 1.7 cdti 74 kw r.v.2005 krátká verze,fotku dodám později:)...
V nejbližší době mám v plánu prekopat osvětlení palubovky ale jej jsem.tady na to koukal nebude to jednoduché a samotnému se mi do toho moc nechce
V nejbližší době mám v plánu prekopat osvětlení palubovky ale jej jsem.tady na to koukal nebude to jednoduché a samotnému se mi do toho moc nechce

Sasa nepocuvaj ich, fotky a info o aute nepatria sem ale do inej sekcie. Nech v tom nie je bordel. Vitaj.
JESTLI SI TO UMIS SAM PREPAJET TAK TI MUZU PORADIT A UKAZAT CO A JAK MAM UZ TO ZA SEBOUsasa22 píše:Mám 1.7 cdti 74 kw r.v.2005 krátká verze,fotku dodám později:)...

ASTRA H 1.6 85KW
Tak s připojením by mi pomohl kamarád ale mám strach s rozebiranim všech plastu,vypinacu a ostatních věci
ale.každá řada dobrá 

Zdejší klasika: loketní opěrka, tempomat, vyhřívání sedaček, popř. OPC volant. Tím bych začal 

tak to je fak hodně podstatná úprava, bez toho se snad ani nedá jezditsasa22 píše:....mám v plánu prekopat osvětlení palubovky ale jej jsem.tady na to koukal nebude to jednoduché a samotnému se mi do toho moc nechce

No loketku a tempomat mám:) ale nad tím volantem silně přemýšlím buď kožený nebo sportovní:)