Co v Dánsku??Na ryby?

... Byla v plánu Itále a Francie, ale nakonec ostatním nevyšel čas a financ
... Byla v plánu Itále a Francie, ale nakonec ostatním nevyšel čas a financ  takže jako záložní cesta padla do Dánska. Ani nevim jestli ty 3000km najedem, protože na cestu máme tejden... Prostě chcem projet Dánsko "po obvodu", památky zajímavost a ták...Asi budem improvizovat za jízdy;)  Chtěli sme původně dojet až k Oresundskému mostu (půlka podmořský a druhá půlka nad mořem;) ) jenže časově to nevyšlo:(  takže nakonec se podíváme jen k mostu Great Belt (za oba mosty se platí kolem 800Kč!) Berem sebou noťas takže se budu snažit popsat cestu ohledně spotřeby, průměru apod.
  takže jako záložní cesta padla do Dánska. Ani nevim jestli ty 3000km najedem, protože na cestu máme tejden... Prostě chcem projet Dánsko "po obvodu", památky zajímavost a ták...Asi budem improvizovat za jízdy;)  Chtěli sme původně dojet až k Oresundskému mostu (půlka podmořský a druhá půlka nad mořem;) ) jenže časově to nevyšlo:(  takže nakonec se podíváme jen k mostu Great Belt (za oba mosty se platí kolem 800Kč!) Berem sebou noťas takže se budu snažit popsat cestu ohledně spotřeby, průměru apod.
 28.8. vecer jsem si naplanoval vyjezd na pet dni do chorvatska, cil cesty je istrie, a presne dneska vecer jsem si rikal,ze naplanuju cestu. Jelikoz cestu do chorvatska (makarska, zadar atd.) jsem jel nekolikrat, ale pred mnoha lety (asi pred sesti), rikal jsem si, ze se kunu zda-li se neco nezmenilo. Pokazde jsem jel, pres rakousko, maribor, plitvice atd. A koukam, ze slovinci zpoplatnili tech svy par kilometru. Kuknu na ceny, ale porad co si dobre pamatuji, tak to byla slusna cesta a hlavne rychla.
 28.8. vecer jsem si naplanoval vyjezd na pet dni do chorvatska, cil cesty je istrie, a presne dneska vecer jsem si rikal,ze naplanuju cestu. Jelikoz cestu do chorvatska (makarska, zadar atd.) jsem jel nekolikrat, ale pred mnoha lety (asi pred sesti), rikal jsem si, ze se kunu zda-li se neco nezmenilo. Pokazde jsem jel, pres rakousko, maribor, plitvice atd. A koukam, ze slovinci zpoplatnili tech svy par kilometru. Kuknu na ceny, ale porad co si dobre pamatuji, tak to byla slusna cesta a hlavne rychla. 
  . Zpáteční cestu jsme zvolili přes můj odpor přes Slovinsko... Protáhli dálnici a musím konstatovat, že průjezd Slovinskem je OK, jen ty přemrštěné poplatky... Jinak cesta Rogoznice - Praha 12 hodin i s přestávkama na kávu a protažení..
 . Zpáteční cestu jsme zvolili přes můj odpor přes Slovinsko... Protáhli dálnici a musím konstatovat, že průjezd Slovinskem je OK, jen ty přemrštěné poplatky... Jinak cesta Rogoznice - Praha 12 hodin i s přestávkama na kávu a protažení..
| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |