Jojo asi bych byl blázen, kdybych šel proti zbytku rodiny a postavil se za Astru, byť ju můžu mít rád sebevíc.
Benzinovej motor do toho šel v tomto případě pouze 1,2 TFSI (105 koní, 6-kvalt). Byl jsem k němu skeptickej, protože na papíře fakt nic moc, ale krouťák to má díky turbu jako atmosferická 1.8 a v tom spodním a středním pásmu jede líp jak moje Astra. Že tam chybí pár těch koní, poznáš prakticky až ve výkonové špičce někde nad 5 tisíci. Pocitově to jede líp (kdybych si měl oproti Astře pohoršit, tak bych do toho asi nechtěl jít). Uvidíme, jak to bude s jeho životností, ale nelítáme s tím 40 tisíc ročně (ani polovinu

).
Výbava zahrnovala už v základu (i díky bonusovému paketu) vyhřívaná přední sedadla, xenony (včetně mlhovek a led denního svícení), el. okna i vzadu, vypínatelné ESP (včetně ASR a elektronické uzávěrky diferenciálu), manuální klimu, kožený volant, zadní parkovací senzory, hagusy z eloxovaného hliníku, loketní opěrku, dešťový senzor a automaticky zaclonitelné vnitřní zpětné zrcátko
+ jsme si připlatili za metalízu (resp. jakousi křišťálovou perleť či co

, pravděpodobně taková černo-šedá nebo zase klasicky úplně černá, ještě zvažujeme, dá se do dvou týdnů změnit), lepší rádio (10 aktivních repro), palubní počítač (včetně check controlu), multifunkční volant, paket osvětlení (u noh, přihrádek, klik, čtecí lampičky atd., působí to jako celek moc hezky), elektricky sklopná zrcátka a samozřejmě střešní spojler
Ještě jsem chtěl prosadit isofix, ale prý je na to zatím brzy
No a tohle všechno za cifru začínající čtyřkou, takže tak.