Bluetooth CK-7W

Od klimatizace až po xenony
dkor

Re: Bluetooth CK-7W

Příspěvek od dkor »

Koukám se na tvé zapojení a vypadá to že to mám taky tak.
Jen pro kontrolu:
Zvuk to jde z HF (krabičky) přes 3,5mm jack přímo do ISO konektoru? Červený na 40 a černý na 34? Já jsem kabel použil z ext. repra co byl součástí HF, který jsem od něj odstřihl. Vypadá to že ty taky. A mute (žlutý) jsi zapojil kam? Na fotce je ten konektor prázdný.
HF jsi montoval sám? Můžeš mi prosím popsat kam jsi který drátek zapojil?

Můj postup:
červený jsem přicvakl na červený kabel u ISO konektoru (ten tlustý) +
černý jsem přicvakl na hnědý kabel u ISO konektoru (ten tlustý) -
žlutý jsem zapojil do konektoru (č. 11) hned vedle hnědého mute Ty tam máš volno
modrý IGNS je volný
Výstup zvuku (z 3,5mm jacku) červený a černý do 34 a 40, stejně jako ty. Zkoušel jsem je i prohazovat.
Opel Astra 1.9 CDTI CARAVAN 88kW r.v.2005
Reklama

RomanN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanN »

Já už to měl v autě namontované, když jsem auto koupil.
dkor

Příspěvek od dkor »

Trochu jsem se ještě ptal a signal z HF je opravdu přebuzený (zesilovač v HF a zesilovač v radiu).
Signál z HF musím utlumit a byl mi pro to doporučený TRIMR 1K ohm. Ten je nastavitelný a měl by zesílený signál zpět utlumit. Hned jak to zapojím, tak dám vědět jak jsem dopadl.
Další nápady uvítám :-)
dkor

Příspěvek od dkor »

Tak bohužel:-( Zkoušel jsem napájet trimr i potenciometr a zvuk pře autorádio je stále špatný. Byl jsem nucen zapojit externí repro, které bylo součástí HF, ale překvapivě repráček hraje dobře. Ten jsem vložil na suchý zip pod sedačku řidiče a zatím to vypadá dobře.
Toť moje zkušenosti s montáží HF Nokia CK-7W.
Jen mi pořád nejde do hlavy, proč to nejde přes rádio.
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK »

Modrý IGNS se zapojuje na tlačítkovou lištu pin č.12 černý kde je zapalovací napětí (nutná pojistka FR18 v zadním el. centru). je třeba zkontrolovat, že se na pinu objeví 12V při zapnutém klíčku. Signál zvuku se zapojuje na piny 34 a 40, stínění na kostru (hnědý tlustý). V rádiu se pak v nastavení externího vstupu navolí citlivost vstupu. Repro pak není potřeba. Při vypnutém zapalování by měla po nějaké době zhasnout dioda v ovládacím kolečku HF sady.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
dkor

Příspěvek od dkor »

RomaneK díky za rady. O nastaveni v SETTING na autoradiu jsem vubec nevedel. Ikdyz jsem to v nastaveni upne stahnul, porad je zvuk spatny. Mozna bude chyba v pouzitem kabelu. Pouzil jsem stineny kabel s jednou zilou, pod izolaci vede stineni. Ten jsem napajel na mono jack tak, ze stredovy kolik je napajeny na zilu a obvod (zem) jacku na stineni. Zila je zapojena do konektoru 34 a stineni do konektoru 40.
Nejsem zadny elektrikar. Muzes mi prosim popsat detailne, jak mam signal zvuku zapojit a jaky material na to pouzit?

Prikladam moje zapojeni
Dekuji
Přílohy
me zapojeni.jpg
Odpovědět