Kamarádka Astra
- Reklama
Re: Kamarádka Astra
Sundej ty bily sragory z disku a gum, polep na cerno sloupky a mas nejhezci Astru na foru  

tiez tie biele somariny nemusim

A just je tam nechám  Mně se to takhle líbí, samozřejmě vím, že to na někoho může působit tuzersky
 Mně se to takhle líbí, samozřejmě vím, že to na někoho může působit tuzersky 

Nerez nešahej nato! Maš super káru a ser na ostatní  Ja si to taky udělam ale nebudu mít zvyrazněný text na pneu! A klidně tu řeknu že inspirace je přímo od tebe slintam nad tím od doby co jsem tady
 Ja si to taky udělam ale nebudu mít zvyrazněný text na pneu! A klidně tu řeknu že inspirace je přímo od tebe slintam nad tím od doby co jsem tady   

Ja si to taky udělam ale nebudu mít zvyrazněný text na pneu! A klidně tu řeknu že inspirace je přímo od tebe slintam nad tím od doby co jsem tady

Hele furt lepší takle než mít na autě zadní křídlo větší jak auto a plechový kola  ) Auto dělaji kola jako boty u člověka takže prostě i když sou to prostě plechový tak sou krásný a na dalku nikdo nepozná rozdíl
) Auto dělaji kola jako boty u člověka takže prostě i když sou to prostě plechový tak sou krásný a na dalku nikdo nepozná rozdíl  )
)

) Auto dělaji kola jako boty u člověka takže prostě i když sou to prostě plechový tak sou krásný a na dalku nikdo nepozná rozdíl
) Auto dělaji kola jako boty u člověka takže prostě i když sou to prostě plechový tak sou krásný a na dalku nikdo nepozná rozdíl  )
)