Pevná podlaha do kufru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
netrunner

Pevná podlaha do kufru

Příspěvek od netrunner » 27 led 2012, 18:17

Zdarvím všechny,
mám Astru Caravan a poměrně často vozím v kufru (a nejen tam) těžké věci. To způsobilo, že se mi podlaha v kufru úplně zvlnila. Koukal jsem a celá podlaha drží vlastně jen po krajích a na středu na špuntu od rezervy. Originál podlaha je nejspíš jen okobercovaný papundekl, není tedy divu, že to nevydržel.

Existuje nějaká pevná varianta podlahy? Občas by se mi vcelku hodilo, kdyby se dala zezadu naložit paleta, s touto měkkou podlahou to ale nejde - paleta si sedne do podlahy a není kudy vytáhnout vidle...

PS: Jaké riziko s sebou nese vožení nákladu vysoko přes nosnost z TP? Nemám strach o to, že by se to nerozjelo nebo neubrzdilo, vždyť Caravanka umí vést cca 540 kg uvnitř a ještě 660 kg přívěs. Jen vždycky hezky sedí na zadku ;)

Reklama

hombre_71

Re: Pevná podlaha do kufru

Příspěvek od hombre_71 » 28 led 2012, 05:59

nejvíc tím asi trpí zadní tlumiče. Určitě bych nezanedbával jejich občasnou kontrolu.

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Re: Pevná podlaha do kufru

Příspěvek od Q-čko » 28 led 2012, 14:07

Daj si vyrobit dosku do kufra na mieru cena u nas do 30E max mdf doska alebo si kup OSB dosku a vyzer si ju tam 8-) ja mam mdf
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Odpovědět