A taka ,,zaujimavost,, pre VW Group je na dvojhmotak vypalene ,,Made in Germany ,, ale vyrobeny pekne na Slovensku, ale za cenu Germany
Zafira 19 DTH vymena dvouhmoty
Re: Zafira 19 DTH vymena dvouhmoty
Sachs-e uz neaky piatok nepracujem. Pondelok alebo piatok,sobota nehra rolu, lebo kazdy pracovni postup ma kontrolu. Vsetky udaje su pekne laserom vypalene tj. typ, datum, smena a cislo pracovnika na vystupnej kontrole atd. Ked budes mat neaky nepodarok, tak vies koho si mas pockat pred branami firmy
A taka ,,zaujimavost,, pre VW Group je na dvojhmotak vypalene ,,Made in Germany ,, ale vyrobeny pekne na Slovensku, ale za cenu Germany

Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
- Reklama
nieco pre chip tunerov...
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
To akože je maximálne na toľko Nm konštruovaná, alebo bola na toľko Nm testovaná 
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
falconik-to tahání dělají většinou vnitřní klouby poloos.jestli je máš vyměněné za nějakou repas,tak je celkem možné,že jsou v háji.Měl jsem tu několik Mondeí a poloosy od Benexu vydržely asi tak 200km.Ale klienti si je dodali samy,tak jsem byl celkem v klidu.Reklamace materialu řešili ve vlastní režii a já jen za poplatek demontoval a montoval.Nakonec jsem zajel na vrak,vzal nějaké poloosy a Fordíci šlapou jak hodinky.
Deny
to tahnuti se delo i pred vymenou poloos, proto si myslim ze to bude neco jineho. Poloosy byly nove, mam pocit ze spidan nebo tak neco, zadny repas....nedes me
cetl jsem par for a prave tam poukazovali na vadne ulozeni motoru nebo spojovacky na rizeni, axialni tahlo a nebo prave to ulozeni ramen....... mam pocit i ze auto tahne na levou stranu kdyz se prudce ubere a brzdi motorem
Poloosy se menily kvuli te spalene spojce pac polovicka te spojce dala poradne za usi , auto se muselo odtahnout pac se s nim nedalo uz ani rozjet instatne to klouzalo a byl predpoklad ze jsou nacate....to jestli byly nebo ne je otazkou. Je ten kloub soucat poloosy????
to tahnuti se delo i pred vymenou poloos, proto si myslim ze to bude neco jineho. Poloosy byly nove, mam pocit ze spidan nebo tak neco, zadny repas....nedes me
Poloosy se menily kvuli te spalene spojce pac polovicka te spojce dala poradne za usi , auto se muselo odtahnout pac se s nim nedalo uz ani rozjet instatne to klouzalo a byl predpoklad ze jsou nacate....to jestli byly nebo ne je otazkou. Je ten kloub soucat poloosy????
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
To by zaujimalo aj mnaKesi píše:To akože je maximálne na toľko Nm konštruovaná, alebo bola na toľko Nm testovaná
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Tak probehlo tresadlo na stk a je pryc zadni silenblok na levem rameni, ted je otazkou jestli to muze delat ten bordel s tim tahnutim a kmitanim kol?????? Co vy na to pani mechanici
Napadne nekoho neco co by mohlo byt pricinou toho kmitani a tahnuti, poloosy vc. hom. kloubu jsou nove spidan, novej setrvak vcetne lamely, pritlacaku a loziska, jestli me to auto bude jeste chvilku
tak pude pa 
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....