Parkovaci asistent

Od klimatizace až po xenony
milosh
Administrátor

Re: Parkovaci asistent

Příspěvek od milosh »

No hlavne asi mas obracene strany auta kdyz to mas vzhuru nohama ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

pagač

Příspěvek od pagač »

Dobrý postřech na to jsem nemyslel? Mates jak to je uveď nás do obrazu? dík
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ja mam skoro stejnej v gecku ale na palubni desce abych ty cisla precetl :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Je tam pro každé čidlo zvlášť vstup, to znamená, že si ty čidla můžeš naházet do té vyhodnocovací krabice jak chceš. Třeba jedničku místo čtyřky a podobně. Takže přehodíš levé za pravé a je to v pohodě. Aspoň já jsem to tak měl u sady, co jsem jednou montoval... (ne do Astry)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek
matesm

Příspěvek od matesm »

Obrácené strany nemám, na dispeji je zapuštěné tlačítko pro regulaci hlasitosti (silně-slabě-vypnuto) a přidržením cca 3sek dojde k obrácení číslic na disleji tak, aby byla čitelná odrazem ve zpětném zrcádku. Zapojené to mám podle návodu, senzor A na A, senzor B na B atd, tak to tlačítko asi přehazuje i strany. Každopádně však má každý senzor vlastní konektor a jak tady psal Frydex, můžeš je tedy libovolně přeházet, tak že se stranami auta není vůbec žádný problém.
Jinak jak jsem dříve psal, že bude asi displej špatně čitelný tak to se nenaplnilo, v zrcadku jsou číslice celkem pěkně čitelné (pokud teda na ně nesvítí přímé sluneční světlo), akustická signalizace je také dostačující a spolehlivost je na velmi dobré úrovni! Ze začátku jsem tomu moc nevěřil a tak při vzdálenosti 0,5m ( a to jsem si myslel, že každou chvíli už musím narazit) jsem raději zastavil a šel se přesvědčit a ono tam fak bylo těch 60cm, tak že maximální spokojenost. 8-)

edit:
Strana auta stále zůstává stejná, protože pro "přední" montáž třeba na palubku se na to díváš přímo a levá strana dipleje je levá strana auta, když to otočíš zhůru nohama pro "zadní" montáž a dáš to dozadu, tak v zrcádku a i když se otočíš máš zase levou stranu vlevo, pouze potřebuješ obrátit číslice, aby byly čitelné v zrcadle. ;)
Zafira 1.7cdti, 92kW, 2011
pm24

Příspěvek od pm24 »

Riesil niekto dodatocnu montaz parkovacieho asistenta do predneho naraznika na ZAFIRU? Vraj sa tam nedaju dodatocne snimace namontovat, lebo pod naraznikom nie je dost miesta pre snimac. Vie to niekto potvrdit , alevo vyvratit?
pagač

Příspěvek od pagač »

Hmm, to by mně taky moc zajimalo.
miky_5

Příspěvek od miky_5 »

vedel by mi niekto poradit akej farby je kablik spiatocky?
neviem kam mam napojit + od parkovacieso asistenta
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy

astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Stan.

Příspěvek od Stan. »

U spínače zpátečky (na převodové skříni) je kabel černo-bílý a hnědý na kostru, vzadu u žárovky zpátečky je to kabel bílo-černý a hnědý na kostru (uzemnění).
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
miky_5

Příspěvek od miky_5 »

dakujeeeem
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy

astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Odpovědět