dodatečná změna volantu bez ovládání na volant s ovládáním
Re: dodatečná změna volantu bez ovládání na volant s ovládán
Momentalne mam kozeny volant bez ovladani, ale budu mit obyc volant s ovladanim. Nejprve budu chtit zjistit zda ty ovladace pujdou jen prehodit na ten kozeny. Kdyz jo budu muset dokupovat ty kabely k propojeni ovladacu, nebo se daji pouzit ty z puvodniho volantu? Diky za odp.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
- Reklama
rad by som mal volant s ovládaním ...no nechce sa mi meniť celý volant..ak stačia len tie krytky tak by som do toho asi šiel...nemáte niekto tieto krytky s ovládačmi? díky
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- vojtavojta
Já si myslím že se dají použít ty z puvodniho volantu.Fila78 píše:Momentalne mam kozeny volant bez ovladani, ale budu mit obyc volant s ovladanim. Nejprve budu chtit zjistit zda ty ovladace pujdou jen prehodit na ten kozeny. Kdyz jo budu muset dokupovat ty kabely k propojeni ovladacu, nebo se daji pouzit ty z puvodniho volantu? Diky za odp.

Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ok diky, jsem si to myslel. 

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
caute chcem sa opytat trebalo by mi vymenit ovladace na volante na zafire b tie kruhove kde by som ich mohol pozhanat potrebujem na hlas aj ten na pravej strane volantu diky
opel zafira b 88kw 8v DPF 2007 enjoy
Namontoval uz niekto tie ovladace na povodny volant bez ovladacov radia?
Ak ano staci si zohnat len tie ovladace alebo treba aj nieco ine, pripadne neaku stranku odkial sa daju ovladace kupit.
Ja som to nasiel na ebay, prikladam link
http://www.ebay.de/itm/Multifunktionsta ... 627wt_1037
Ak ano staci si zohnat len tie ovladace alebo treba aj nieco ine, pripadne neaku stranku odkial sa daju ovladace kupit.
Ja som to nasiel na ebay, prikladam link
http://www.ebay.de/itm/Multifunktionsta ... 627wt_1037
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008