Georgeisin - jo tu trasu trochu znám já mám naštěstí 6ku, takže při těch 200 astra netočila ještě nějak extra moc (nevzpomenu si už kolik), ale už prostě neměla sílu
AstraMan píše:Když jsou díry v zákoně, tak je těžké stanovit, co je dovoleno...
zadna dira v zakone neni, ty mas povinnost uvolnit pruh rychleji jedoucimu vozidlu. tecka. co je na tom k nepochopeni? kdyz nekdo tvrdi, ze jede na dalnici v levem 130, tak ho nema kdo co predjizdet, at se pak nedivi, ze se stavaji zle veci.
s Astrou zatim nejrychleji 218 (gps) na hradecke dalnici, mirne z kopecka
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Já s Astrou jel kolem 230 km/h na německých dálnicích, chtěl jsem jen zkusit co zvládne, normálně jezdím do 130km/h.
Jinak k té rychlosti a k samotnému zdraví, spíš k životu. Každý by měl asi vidět dopravní nehodu s následkem smrti. To píšu proto, aby si každý uvědomil sešlápnutí plynu, protože pokavaď se mu to stane, bývá pozdě. Byl jsem u 2 nehod s následkem smrti, naposledy asi 14 dní. Chlapík se rozjel po hezké rovince v Ústí n/L, která na konci má krásnou levotočivou zatáčku. Rozjel se na nějakých 150km/h a světu div se, tu levotočivou zatáčku nevybral (jel furt rovně), vzal to přes borovici, která ho katapultoval (samozřejmě ji pokácel) přelítl přes parovod nad potokem a o betonovou zídku žlabu potoka se rozsekal a skončil v potoce. S řidičem byli ještě dva jeho kamarádi. Řidič na místě mrtvej, nebyl připoutanej, spolujezdec a ten vzadu na kaši, ale byli při vědomí. Je hrozný být na místě první a vědět, že prakticky nic nemůžete dělat.
Další hrozná věc, to potom oznamovat pozůstalým!
to dogee: tomax ma pravdu. Nech ho bejt tahle zalezitost se uz probirala v tematu o piratech ne? ty si jed svych 130 a levy pruh mas uzit jen k predjizdeni. Vubec ti neprislusi soudit druhe a rozhodovat zda jim smis nebo ne dovoit porusit zakon tim ze je nechas jet rychle! Myslet si o takovychto si muzes co chces ale to je vse.