Někdo, kdo dováží auta z Německa?
Někdo, kdo dováží auta z Německa?
Chtěl bych zjistit, kdo tady umí zprostředkvat auto z Německa 

- Reklama
Re: Někdo, kdo dováží auta z Německa?
vybráno nebo jen tak předběžně kdyby se něco vyskytlo
zaujmulo mě http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 a nebo http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Za stejnou cenu 1.6T a nebo OPC. To už je myslím lepší to OPC
Jinak tam toho je fůra, jen tohle mě káplo do oka výbavou a tak celkově.
Za stejnou cenu 1.6T a nebo OPC. To už je myslím lepší to OPC

volil bych 1.6T z důvodu,že OPC bych bohužel opravdu nevyužil
ikdyž při stejné ceně by to OPC ve mě taky cukalo
no rozhodně bych nespěchal pokud nespěcháš

no rozhodně bych nespěchal pokud nespěcháš

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no vypadaji uplne luxusne obe..jen bych rekl ze ta 1.6T vypada vice seriove nez to OPC,tam uz byl mensi zasah tunera..odstraneny znak atd..kazdopadne obe jsou luxus..
Opel Astra OPC
Dufam ze sa nenahnevas ze pouzivam tvoje temu ale chcel by som aj ja v najblizsej dobe doviezt auto z nemecka ale ja sam bez nikoho a dalsich poplatkov tak otazka znie co vsetko k tomu potrebujem resp.co vsetko potrebujem od predavajuceho z nemecka a ak by mal niekto skusenosti ako vybavit v nemecnu prevoznu znacku nech mozem ist po svojich na Slovensko.
Vopred dakujem
Vopred dakujem
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
nějaký info je zde https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... f=17&t=884
Já tam sám nepojedu. Zas nějak extra tomu nerozumím a nejspíš by mě mohl někdo nachytat. Proto potřebuju asistenci a nebo rovnou někoho, kdo se tím zabývá
Já tam sám nepojedu. Zas nějak extra tomu nerozumím a nejspíš by mě mohl někdo nachytat. Proto potřebuju asistenci a nebo rovnou někoho, kdo se tím zabývá
OPC lákavá, ale za mě 1.6T - nezbastleno, od ofiko dealera. Řekl bych "jistota".
Vidim to jako corsaczek taky bych sel do ty 1,6 Turbo rekl bych ze je i daleko vicc pouzitelna a uz kdyz vidim jak to OPC sedi a ty kola tak ikdyz nemeckej tuning je neco jinyho nez ceskej garazovej pepa nesel bych do toho rekl bych ze to ten clovek na dalnicich nesetril...
Jinak k tomu dovozu pro zafiru sem si byl sam v nemecku u autorizovanyho dealera a i s anglictinou sem u nej pochodil v pohode je pravda ze nemecky zaklady mam taky ale s tema bych asi nepochodil
, puvodne sem mel vybrany jiny auto zlatou 1,9 se 150 konma ale potom co sem videl interier a pak me nabidl tuhle tak sem nevahal
pristup byl suprovej i kdyz vedel ze sem cech 
Cena tenkrat byla nekde okolo 280 000,- za tohle auto s odpoctem DPH coz si myslim bylo velmi dobre
Jinak k tomu dovozu pro zafiru sem si byl sam v nemecku u autorizovanyho dealera a i s anglictinou sem u nej pochodil v pohode je pravda ze nemecky zaklady mam taky ale s tema bych asi nepochodil

Cena tenkrat byla nekde okolo 280 000,- za tohle auto s odpoctem DPH coz si myslim bylo velmi dobre

Naposledy upravil(a) vencator dne 13 lis 2011, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006