Opel Astra H | Hatchback | 1.9 CDTI - 110 kW
Re: Opel Astra H | Hatchback | 1.9 CDTI - 110 kW
darku, buď v klidu.. tchán má Mondeo 2001 a teprve začíná kvést..
- Reklama
S Fordem si také nejsem jist, zda uděláš dobře, hlavně s dieslem z druhé ruky. Zrovna v novém Světě motorů je jako bazarovna Focus II, psali tam jak měl první Focus problémy s rzí a opadáváním laku. Dvojka je na tom s protikorozní ochranou lépe, ale laky se loupou pořád. Mimoto jsem se nedávno bavil s kolegy z dálničního oddělení a strašně pomluvili ty jejich Mondea ST220. Že na to, že má najeto 70 tisíc je to strašná rachotina. Oproti Passatu R36, který ma za sebou 208 tisíc a jezdí jak nový. Já bych do ojetýho Forda asi také nešel
Já si myslím,že každý auto má něco.Navíc po tom všem,co si Dark s tím autem užil,se s Oplíkem rozloučil s grácií a nadhledem.A zrovna včera jsem ted nevím přesně,jestli na Hyundai nebo Kia clubu našel příspěvek,ve kterým autor použil výraz,že by nechtěl Osel Asta
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No, nevím jestli je na místě, aby majitel korejce pomlouval jednu z německých ikon.
No to rozhodně není,to s Tebou souhlasím A když si to "rýžožroutský forum projdeš,tak tam najdeš spoustu kvalitních výblitků
Prostě já si nemůžu pomoct, Korea na Německo mít nikdy nebude. Hlavně koupě korejce je jen sňatek z rozumu, nikoliv z lásky. Protože znám spoustu lidí, co prostě vždy toužili mít Golfa, toužili mít Astru, ale nikdy sem neviděl, aby někdo snil o i30
tak si najdi čas a pročti si to tam,to se pobavíš...
No už to čtu, u čeho jsem se pobavil nejvíc, že prý je i30 podobná Háčku
No to mě málem praskla céva Dej si práci a hledej dál,najdeš tam i větší perly,Trnky Brnky hadra
No panove zase na druhou stranu z nemeckych aut je opel na nejnizsi pricce tak bych se zase kdovijak nechvastal ze mame neco extra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet