Moje má 75k a nic kromě rozvodů, oleje, filtrů a gum nebylo měněný. Tak snad příští auto bude služit líp, jako nám ostatním

V prvom rade si tiez treba uvedomit ze take vozidlo tiez bude vyzadovat nejake vstupne investicie (+ zabezpecenie,aby si ho nemal 2 tyzdne) ... ked si vyberies nejake a kupis si ho,ako dobre mienenu radu,nechaj si v Skodovke preverit ci sa auta netyka jedna nemenovana zvolavacia akcia na zapalovacie cievky. 2,0 TFSI s tym mali problemy.dark píše:Milosh: Už jsem rozhodil sítě chci Škoda Octavia II RS 2.0 TFSI
Pri tomto motore (2,0 TFSI) ako som pozeral inzeraty je takmer vsetko manual,len novsie modely su s DSG.RS s 2,0 diesel bola po vacsine s DSG.Ake su problemy ? No pokial to funguje a je to 6 st tak akurat kazdych 60tkm menis olej ale ked sa nieco vyskytne ver tomu ze to nie je lahka zalezitost.Jednak nie kazdy to chce (a vie) opravovat a po druhe,ver mi ze v nejakej zltej predajni s nahradnymi dielmi nejake suciatky na to nebude lahke zohnat.emvee píše:destroyer_svk: Jaké jsou problémy s DSG? A jsou jen u O2 nebo i u jiných koncernových aut?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |