nesundaval někdo ty černý fólie, co se lepili kvůli homologaci N1? Snažil sem se je sundat, ale ani ťuk
Jak sundat N1 fólie z bočních skel?
Jak sundat N1 fólie z bočních skel?
Ahoj,
nesundaval někdo ty černý fólie, co se lepili kvůli homologaci N1? Snažil sem se je sundat, ale ani ťuk
- Reklama
-
dimi
Re: Jak sundat N1 fólie z bočních skel?
Někdo tu kdysi psal, že je to mezi vrstvama skla či co. Mě to taky nešlo sundat a udělala se na ní bublinka. Proč jí chceš dávat dolu? Bud rád, že ti neni vidět do kufru.
Myslim, ze je zrusena prepazka, ale folie ne. Leda prepsat auto, aby nebylo n1.
No ja ji mam urcite jenom lepenou, protoze cca 5mm jsem ji sloupnul. Ale dal uz nejde. Chci ji sundat, protoze obcas vadi pri couvani. Pokud jde o kufr, ten vetsinou nechavam viditelnej, aby bylo videt ze je prazdnej. A kdyz tam nahodou neco mam, tak zatahnu roletu.
Jinak ja sem si prave myslel, ze jsou upravy zruseny uplne, takze i vc. polepenych oken. Predelat na normalni auto nemuzu, je to sluzebak...
Jinak ja sem si prave myslel, ze jsou upravy zruseny uplne, takze i vc. polepenych oken. Predelat na normalni auto nemuzu, je to sluzebak...
No pro N1 byly 3 podminky.
Vetsi nosnost pro naklad nez posadku - proto se rusilo jedno misto
Folie
Mriz.
Povinost mrize zrusili, ale ostatni zustalo. Ani misto si tam vratit nemuzes.
Vetsi nosnost pro naklad nez posadku - proto se rusilo jedno misto
Folie
Mriz.
Povinost mrize zrusili, ale ostatni zustalo. Ani misto si tam vratit nemuzes.
-
dimi
Né vždy znamenalo, že N1 bylo jen 4 místné. Já měl pětimístné. Při prodeji na to koukají. Folii podle mě nikdo řešit nebude, toho bych se nebál jí sundat.
Taky se nebojim
Ale nevim jak, ani fen nepomohl...
Zalezi na motorizaci. Tezsi motor, zbude min nosnosti na naklad a pate misto muselo pryc.