Dakujemeoblhut píše:Fakt moc pěkný,to není jak kdybych fotil jáSe divím,že to kočička ve zdraví přežila

Co si chcel zjest tu macicku?
 alebo si jej robil zle?
  alebo si jej robil zle?  
Dakujemeoblhut píše:Fakt moc pěkný,to není jak kdybych fotil jáSe divím,že to kočička ve zdraví přežila

alebo si jej robil zle?
  alebo si jej robil zle?  
 já mám zvířátka rád,spíš když už pokročila hodina a nálada byla čím dál veselejší a jak pěkně hořel ten gril.....
 já mám zvířátka rád,spíš když už pokročila hodina a nálada byla čím dál veselejší a jak pěkně hořel ten gril..... 

kto padol za obet, ak nie macka?
  kto padol za obet, ak nie macka?   ten koho mas tak rad??
  ten koho mas tak rad??   

A mám-li být upřímný tak z finále mám dost velký výpadky obrazu i zvuku
 A mám-li být upřímný tak z finále mám dost velký výpadky obrazu i zvuku  

jenom zasyčela jak byla dobrá.A rozcházeli jsme se okolo oběda ;)Navíc Nám Otonova maminka nachystala luxusní snídani
 jenom zasyčela jak byla dobrá.A rozcházeli jsme se okolo oběda ;)Navíc Nám Otonova maminka nachystala luxusní snídani 

, před pár inutami jsem dorazil do Varů. Dýmku míru (pro zasvěcené) příště vynecháme
, před pár inutami jsem dorazil do Varů. Dýmku míru (pro zasvěcené) příště vynecháme  . Jo a díky Midzimu a Mudr.Sat za hlubší vpravení do problematiky Gidů, Cidů...rádií a tak. Příště se musím víc obléct, byla fakt kosa, ale spaní v tělocvičně nemělo chybu.
. Jo a díky Midzimu a Mudr.Sat za hlubší vpravení do problematiky Gidů, Cidů...rádií a tak. Příště se musím víc obléct, byla fakt kosa, ale spaní v tělocvičně nemělo chybu.Kecáš?!?! No to je síla.Ted jsme spolu v ,,rodině,, oplů.Georgeisin píše:Díky moc za dobrý sraz, před pár inutami jsem dorazil do Varů. Dýmku míru (pro zasvěcené) příště vynecháme
. Jo a díky Midzimu a Mudr.Sat za hlubší vpravení do problematiky Gidů, Cidů...rádií a tak. Příště se musím víc obléct, byla fakt kosa, ale spaní v tělocvičně nemělo chybu.
Mudr.sat s Midzim mě v půl druhý přemlouvali ať si po Mudr.sat vezmu jeho GID, když on bude mít ráno CID. No a jak myslíte, že to dopadlo? Dneska mi Roman nainstaloval jeho bývalý GID, je hodně dobrý...
Zdar a sílu
 .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |