Co ještě vyměnit ?
Co ještě vyměnit ?
zdar,
měnil sem nedávno rozvody, vodní pumpu, řemen na dobíjení. Mění se ještě nějaký kladky nebo řemeny a nebo už mám klid ?
měnil sem nedávno rozvody, vodní pumpu, řemen na dobíjení. Mění se ještě nějaký kladky nebo řemeny a nebo už mám klid ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Co ještě vyměnit ?
Vyměnit můžeš co chceš, třeba i auto. Mám jednu, asi blbou otázku, ale nevím co to znamená LOL a OT?
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
"laughing out loud", nebo "laugh out loud"
V překladu zhruba "smát se hlasitě"
Dark to používá v trochu divných spojeních. Třeba "mám z toho LOL", což je trichu divná věta, když si dosadíš překlad.
OT je Off Topic. Neboli příspěvek, který se netýká tématu vlákna.
V překladu zhruba "smát se hlasitě"
Dark to používá v trochu divných spojeních. Třeba "mám z toho LOL", což je trichu divná věta, když si dosadíš překlad.
OT je Off Topic. Neboli příspěvek, který se netýká tématu vlákna.
x-father, díky ti za vysvětlení.
Astra H, Z19DTH, 2005
LOL uplne milujem ,dojde doba kedy budeš sedieť v bare povieš vtip a všetci miesto smiechu povedia LOL
skratky sú fajn ale LOL,ROFL je 

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Co nadelate z anglictiny se k nam bude dostavat cim dal vice slov, i kdyz toto je teda spise zkratka, vzdyt je to obdoba smajliku a nad nima se nikdo ani nepozastavi

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak kladka na klínovým řemenu je snad věčná, zatím mi po tomto nájezdu km drží, ale určitě bych vyměnil všechny filtry pokud jsi tak neučinil
EX Opel Astra H caravan
Ja se teda pozastavuju i nad smajlikama. Moje draha polovicka dokaze hodit tak 2-3 na radek. Kdyz pak vidim jeji mail, treba na deset radku ve webovem rozhrani seznamu, ktere je nahrazuje grafickou podobou zlutyho puniku, tak pak ten mail vypada jak rozkvetla louka pampelisek...
P.S: omlouváme se za OTéčko
P.S: omlouváme se za OTéčko

Darku, můžeš jak tu bylo napsáno vyměnit vodící a napínací kladky drážkového řemene. Jestli jsou v pořádku a nevržou, tak bych se tím dále nezabýval a věnoval se běžnému servisu (olej, filtry).
Astra H, Z19DTH, 2005
kde tu pišu LOL ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off